Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2014 10:58 - След Енергийния бо(р)д ще боли още дълго и силно.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1548 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Предлагам на вашето внимание вариант за правилен прочит на водещата част от постановлението на Министерски съвет за създаването на т.нар. Енергиен бо(р)д, за да сте по-наясно, как точно ще ви убождат. (Добавените червени знаци и букви са от мен. Нищо не е изтривано.)

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я М И Н И С Т Е Р С К И С Ъ В Е Т
ПОСТАНОВЛЕНИЕ № ... от август 2014 година
ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЕНЕРГИЕН БО(Р)Д
М И Н И С Т Е Р С К И Я Т С Ъ В Е Т П О С Т А Н О В И:
Чл. 1. Създава съвет, наричан Енергиен бо(р)д, като постоянно действащ консултативен орган на Министерския съвет за (нераз)решаване на важни въпроси от обществена значимост в областта на енергетиката.
Чл. 2. Енергийният бо(р)д:
1. извършва анал(л)из на състоянието на сектор „Енергетика” и на причините, водещи до (не)стабилност на енергийната система;
2. предлага принципи и насоки за (не)устойчиво управление на сектор Енергетика;
3. обсъжда и предлага мерки за (нераз)решаване на установените проблеми с цел (де)стабилизиране на енергийната система;
4. дава становища относно дейностите и мерките, предприемани от държавните органи и организации в областта на енергетиката;
5. прави предложения за промени в нормативната уредба в областта на енергетиката;
6. обсъжда и дава становища по предложенията за стратегии в сектор енергетика.
Чл. 3 (1) Енергийният бо(р)д се състои от председател, заместник-председател и членове.
(2) Председател на Енергийния бо(р)д е заместник министър-председателят по икономическа политика (каката от снимката, по-долу), министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране, а заместник-председател - министърът на икономиката и енергетиката.


В края на материала можете да видите и оригиналния текст, в случай, че някой се съмнява.

Защо следва така да се чете поредната процедура на организираната престъпна група владееща държавата България?
Мислете логично! Този кабинет и неговото отроче Енергиен бо(р)д са създадени от кръга Капитал олицетворяван от оли(гофрено)гарха Иво Прокопиев и неговото протаже прецедента Росен Плевнелиев. В парцалите на Прокопиев вие никога не сте и няма да прочетете за престъпни практики в най-голямото електропроизводствено, държавно предприятие (АЕЦ "Козлодуй"), в най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС. Пак там никога няма да прочетете за личния принос на Прокопиев в източването на АЕЦ-а, чрез дългогодишното участие на негови фирми (а също така на аверите му Георги Кадиев, Богомил Манчев и други) в т.нар. "свободен пазар" на електроенергията от АЕЦ-а. Пак там няма да срещнете нищо за "подвизите" на бившия директор от АЕЦ-а и вече трети мандат ЧЕП (член на евро-парламента) от ПП ГЕРБ Владимир Уручув, т.е. от редиците на прецедента Плевнелиев, и огромния му принос за грабежите от предприятието, в това число и по време на ЧЕП-ването му. Няма да прочетете и буква за многомилиардните схеми свързани с ядреното гориво, "модернизациите и удължаване" живота на действащите блокове 5 и 6, както и детайлите около готвещия се удар с "изграждането" на 7-ми "блок". НИ-ЩО! НИ-КО-ГА! Защото трябва да ви боли, а те да ви боцкат, за да ви боли още повече и така ... на всеки километър.
Вместо това ще виждате ето какво:

image

Виждате ли блясъка в очите на тази кака? Насладата от предстоящото ВИ убаждане? А? Харесва ли ви? И онова недоразумение - министърчето Щонов, и той така. И всички поставени член-ове на бо(р)д(а)?

На практика всичко е много просто. Ще дам своята диагноза и рецепта, за да не бъда упрекван, че само критикувам, а не дава предложение за лечение.
Имаме една пробита чанта:

image

Но вместо да се закърпи, за да не изпуска стоката през дупките тя ще продължава да се бо(р)два, за да пуска още повече. За тях, а за вас - спринцовката с "лекарството" наречено Цена на електроенергията.

Пожелавам ви успешно и непрестанно лечение!

А ето го и оригинала на постановлението:

image

Г. К.



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876401
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930