Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2014 12:54 - Станаха ясни абонатите за ядрената ясла през идния сезон!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2178 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2014 13:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Снощи, в централната си информационна емисия, БНТ подробно (дез)информира целокупния български народ (от чиито данъци се издържа), за еднодневната визита на директора на американо-японската компания Уестингхаус Дани Родерик, по повод неистовите им напъни да строят у нас поредното смъртоносно предприятие - 7-ми блок в АЕЦ "Козлодуй". В тази връзка аз своевременно ви информирах в материала САЩ затягат ядрената примка около врата на България., където БНТ съобщава, че гостенинът е успял да разговаря с лидерите на почти всички политически партии, но без да става ясно, с кои точно.
Не изминаха и 24 часа от тогава и загадката беше разгадана. Съобщи ни я не кой и да е, а най-щедро спонсорираната от фондация "Америка за България" (3 милиона лева, за 3 години) медийна група на олигарха Иво Прокопиев, чред в-к "Дневник".


В "Уестингхаус" не харесват сравнението на 7 блок в "Козлодуй" с "Белене"

В материала, в частност, се казва и следното:

image

Въпроси?
Ако нямате вие да попитам аз? Да сте чули някога до сега представител на някоя от тези организирани престъпни групировки да спомене за кражба или далавера в АЕЦ "Козлодуй", пък била тя и за 5 стотинки? В най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС!? Ако някой е прочел/чул нещо подобно нека даде тук линк с доказателство или да замълчи во веки!
Повечето са ясни (на мен лично всички са ми ясни), но заслужава специално да се отбележи т.н. рИформатолски блок, чийто лидер Рад. Кън. под път и над път се/ни "кълне", че щял да ни връща държавата от мафията. Хахахахахахаааааа....

Две подробности.
1. "Дневник" се позовава на материал/информация от "Труд", но в последния не са посочени партиите с чиито лидери е разговарял Родерик! От къде ги знае "Дневник"?
2. Вече повече от 1 месец на мен ми е забранено на коментирам във форумите на изданията на олигарха Прокопиев - доживотно! Причината - неудобството на въпросите, които задавам.

А вие, уважаеми дами и господа продължавайте да им вЕрвате на продажните "политици и медии", а също така и в светлото бъдеще, за вас, родината и децата ви!

Г. К.











Гласувай:
2



1. gikotev - Re: Pu,U бета-тест.
30.07.2014 14:08
Като нищо е възможно да възнамеряват да горят у нас произвеждания от десетилетия у тях (САЩ) Плутоний. За тези, които не знаят следва да поясним, че т.нар. МОХ (произнася се МОКс) гориво е смес между Плутониеви и Уранови оксиди. Плутония практически не се среща на земата и за производството му ядрената мафия, още в зародиша си, е създала ядрения реактор!!! Но натрупването му вече им създава главоболия.
Както казва колегата в първия коментар, обаче, МОХ горивото цапа (радиоактивно) много повече. Справка - Фукушима.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877810
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930