Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 09:10 - Ядрена корупция в Русия и Япония, а у нас Ъ-Ъ!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1405 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ядрената мафия, като най-престъпната индустрия осъществявана някога от човешката раса срещу всичко живо на планетата Земя, в това число и срещу самата себе си, не е възможно да съществува без корупционни схеми. Просто не е възможно! В някои страни и народи за това си признават и дажи има задържани и наказани. В най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС такова животно нЕма!

Ето две новини, публикувани буквално вчера (28/97/2014г.), от Русия и Япония, за корупционни схеми в националните им клонове на ядрената мафия.

Русия, РОСАТОМ :
О реализации программы по борьбе с коррупцией и хищениями

"За реализацията на програмата по борба с корупцията и разхищенията"


image

...проведоха операция по задържането на ръководител на едно от подразделенията на "Електрохимичен завод", гр. Зеленогорск, в момента на получаване на подкуп в размер на 1 милион рубли от подизпълнител на предприятието. Задържания е дал показания и са започнали следствени действия.

image

Името на завода "Електрохимичен" е камуфлажен, в тон със съветската и световна ядрена конспирация, за да не се сеща народонаселението, че става въпрос за свръх секретен ядрен обект, за производство на ядрено оръжие. Това е може би един от Топ3 обектите, които стоят в основата на създаването на съветската ядрена програма. Поради тази причина и новината за корупционен арест в него е повече от забележителна.

image

Един от многото специално направени плакати, за борба с корупцията в структурите на концерна РОСАТОМ. В жълтия кръг пише - Няма да има отстъпка! Останалото предполагам е разбираемо. "Белезници с гаранция до 6 години."

Япония:
Former Kansai Electric Power executive reveals 18 years of secret payments to prime ministers

"Бивш изпълнителен директор на KEPCO разкрива 18 годишни тайни плащания към министър-председатели"

image

... за 18 години, считано от 1972-ра, седем министър-председателя са получавали по 20 милиона йени (около 200 000 щатски долара сега) годишно казва Йошишиге Ашихара, бил както президент така и председател на компанията КЕПКО.

Някой от вас да е чул/прочел/видял от българска медиа/политик или институция за кражба от АЕЦ "Козлодуй" пък била тя и за 5 стотинки? А? Шума, който всички те образуват (особено гръмогласни са "десните") и поддържат около проекта АЕЦ "Белене" е нарочно отклоняване на вниманието от действащата АЕЦ. Постановката цели да ви убеди, че от строяща се банка може и се краде повече от действаща - с пълни трезори. Как всички те успяха да сринат 4-тата по сила банка в страната, а 1-та по сила електроцентрала стои "непокътната"?
Вервайте им и пак идете да им гласувате! Те пак ще ви обгрижат!

Г. К.





Тагове:   Япония,   корупция,   Русия,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9839761
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031