Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2014 11:20 - Състоянието на българското ядрено куфарче?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2028 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 10.07.2014 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Представете си, че България е ядрена страна (така обикновено се наричат държавите разполагащи с ядрено оръжие, което си е чиста проба дискриминация спрямо държавите разполагащи и с ядрено гориво, за "мирните" си ядрени реактори, каквато е и Родината ни) и в един прекрасен ден станете неин председател/президент и ви връчат ядреното куфарче, с кодовете. Сега остава да ви научат, как да го използвате правилно?

image

Като подготовка за усвояването на това страшно оръжи ще ви предложа една загряваща задачка.
Преди 10-на дни страната ни беше посетена от ядрен мафиот №1 в целия свят, генералния директор на Международната агенция по атомна енергия (МААЕ), японеца, който поощрява да се случват колкото се може повече Фукушими по света, Юкия Амано. Аз отразих тук само едно от многото му мероприятия по време на тридневния му престой, в материала
И да ви харесва в България пак ще ви принудим да емигрирате! . Причината да не ви занимавам с него беше изчакването на официалната позициа на оглавяваната от него организация МААЕ (подчинена единствено и само на Съвета за сигурност към ООН!!!), което се забави с 8 дни.
Посещението на Амано в АЕЦ "Козлодуй" беше отразено още в деня на мероприятието в материала:

01.07.2014 ГЕНЕРАЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА МААЕ ПОСЕТИ АЕЦ “КОЗЛОДУЙ”

Генералният директор на МААЕ подчерта, че безопасността се гарантира не просто от проекта на съоръженията, а от хората.

“Днес научих много от вашия опит. Вие правите много усилия да модернизирате ядрената централа и сте внедрили много мерки след аварията във Фукушима” – каза Юкия Амано. “Бих казал, че има стабилен ръст в използването на ядрената енергия дори и след аварията във Фукушима-Даичи” – добави той.


Официалната позиция на МААЕ за визитата беше публикувана едва вчера, 9-ти юли:

IAEA Director General Visits Bulgaria


image
Разгадката към ключа, за отварянето на българското ядрено куфарче, според мен, се съдържа в посланието на ядрен мафиот №1 Амано, в публикацията:

"Responsibility for the security of this material rests with each State. But the consequences of a major security failure could be extremely grave and could transcend borders. So it is very important that countries work together. The IAEA plays the central role in strengthening international cooperation in nuclear security."

Което аз си превеждам, като: "Отговорност за сигурността на този материал си се носи от всяка държава. Но последствията от основен провал в сигурност биха могли да бъдат изключително сериозни и могат да надхвърлят границите. Така че е много важно, че страните да работят заедно. МААЕ играе централната роля в прикриването на ядрената престъпност навсякъде по света и вие можете да разчитате на нас."

Защо си/ви превеждам така думите на Амано? Много просто. Преди повече от ЧЕТИРИ години (април 2010-та г.) беше открит безспорният факт, че преди близо ШЕСТ години (през септември 2008-ма г.) от АЕЦ "Козлодуй са изчезнали цели ТРИ ТОНА ЯДРЕНО ГОРИВО!!!
С доказателствата по това престъпление можете да се запознаете от материала

АЕЦ “Козлодуй” е скрил ядрено гориво, по време на проверката за наличието на рециклиран уран в него

Когато писах този материал си мислех, че тези три тона са били просто преместени, временно скрити, докато мине имитацията на проверка на ядреното гориво (същата МААЕ отказа да проведе проверка, защото щеше да поеме пряка отговорност за престкъплението), но сега си залагам главата, че те са изчезнали. Как и в каква посока се надяваме един ден да разберем. Но до тогава Амано, МААЕ, ООН и всичко свързано със световната ядрена мафия ще препятства този процес. Но независимо от това престъплението ще бъде разобличено и справедливо осъдено, а виновниците ... разпределени по отрядите.

Как вървят усилията по отварянето и боравенето с българското ядрено куфарче?

Г. К.



Гласувай:
2



1. tinkov44 - Павел Тинков
10.07.2014 12:44
С това си изказване този АМАНО си се очертава като безскрупулен и безочлив мародер! А уж добрият тон налагаше „В къщата на обесения да не се говори за въже”! Но не, наглият японец – боец на ядрената якудза не е „лудия”! „Смахнати” са милионите жадуващи за „ евтиния ток” на „мирния атом”, към които е насочено скритото му пропагандно послание!
Защото, една банка например е милиарди пъти по-безопасна от една АЕЦ. В банката каквито и свинщини да натворят, умрели, гърчещи се от последствията на радиоактивното облъчване и увреден генофонд за стотици години напред няма да има. Най-много на лековерния плебс да му „изгорят” спестените парици. Я се опитайте обаче, като Амано да убедите същия този плебс, влюбен в атомната енергетика, че сигурността на влогчето му в банката се гарантира не „просто от” защитните механизми на банката и облечените в закони правила на банковото дело, а „от хората” и вижте дали ще остане и лев на влог срещу алтруизма и честната дума на банкерите. Уверявам ви, че за нула време ще се изпразнят трезорите!
Защото само кръгъл глупак не е наясно, че колкото в по-висока степен е замесен човешкият фактор, толкова по-несигурно работи системата! Да залагаш „на хората” когато става дума за сигурност /ЯДРЕНА!!!/ си е чиста проба ПРЕСТЪПНА ИНФАНТИЛНОСТ!
Точно към такава ни приканва „корифеят” АМАНО:
„Генералният директор на МААЕ подчерта, че безопасността се гарантира не просто от проекта на съоръженията, а от хората.”

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875728
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930