Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2014 10:50 - КЪДЕ? КЪДЕ? КЪДЕ? Ядреното гробище на България? КЪДЕ?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3054 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 05.06.2014 11:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най-строго секретно пазената тайна в Родината е, къде един ден ще се погребват високо-радиоактивните и много дълго живеещите (минимум сто хиляди години) отпадъци (продуктите на деление на ядреното гориво). Къде ще се случи това? Много по-лесно е да се прогнозира отговора на въпроса КОГА ще започне да се случва това. И за да не ви мъча ще ви споделя основателното си предположение - на следващия ден, след като бъде спрян от експлоатация последния ядрен реактор в АЕЦ "Козлодуй". Но въпроса КЪДЕ остава да виси във въздуха.

image
(Изображението е компютърен "тапет" (wallpaper), така че ако на някой му харесва може да си го прибави в колекцията.)

Каква е ситуацията към днешна дата? По-голямата част от отработилото в АЕЦ-а ядрено гориво е извозена в Русия. Малка част от него се съхранява на площадката на АЕЦ-а. 100% сигурно е, че един "прекрасен" ден около 5% от съхраняваното в Русия гориво, а именно високо-родиоактивните продукти на делението му, ще започнат да се връщат в България. И тук възниква въпроса КЪДЕ?
Нека сега се опитаме поне частично да си отговорим на този въпрос. За целта, за да си помогнете в разсъжденията при търсенето на този жизненоважен отговор е задължително да ви припомня основополагаща опорна точка.
ОПОРНА ТОЧКА : Тази година се навършват точно 70 години откакто България е паднала и се намира под съветско/руско робство. Следствие - следването на "челният" съветски/риски опит е цел №1 на родните васали.
Може би, ако видим къде и как съветите/русите са разполагали и продължават да съдържат свои и чужди ядрени боклуци ще се приближим до истината за очакваният ни "Рай"?

Преди по-малко от месец в материала
Ядреното бунище настъпва. Скоро и във вашият заден двор? ви запознах с откритото ядрено гробище в северо-западната част на Русия, Мурманска облас.

Няколко дни по късно в материала
Путин - Дунав - залива Разбойник.   ви запознах с второ открито ядрено бунище, но вече в далечния юго-източен край на Русия. Ето как изглежда това географски.

image
Но това още не беше достатъчно, за да ми светне червената лампа, която да ми "освети пътя" към бъдещото българското ядрено гробище. Това се случи едва след като попаднах на ТРЕТО съветско/руско ядрено бунище. И то не къде и да е, а в непосредствена близост към първото, което открих и споделих с вас - пак в Мурманска област. И сега ще ви го покажа и него.

image

Разстоянието между гробища №1 и №3 е точно 41 километра!!! Координатите, оградени с резидава рамка, в долния десен ъгъл на снимката съответстват на гробище №1. Координатите на гробище №3 ще видите по-долу.

image

И за да не се смънявате, че ви пробутвам летен детски лагер за ядрено бунище ви съветвам да посетите сайта на Руското атомно общесто и видите тяхната наземна снимка на същото съоръжение. Това можете да сторите, като кликнете с мишката върху долната снимка.

image

Наземни снимки и доказателства за съществуването на гробища 1 и 2 можете да намерите в съответните материали, линкове към които са дадени по-горе.

А сега да се върнем към месторазположението им. Гробища 1 и 3 - в непосредствена близост до границата с Финландия, Швеция и Норвегия. Гробище №2 - до границите с Кореите, Япония и Китай. Това са фактите. Изводите може те да си ги правите сами. Ядрения отпадък е не по-слабо оръжие от всяка една ядрена бомба!

Вече можете да се върнете в България и да се опитате да си представите, къде евентуално един ден ще бъде съоръжено родното смъртоносно бунище. Пожелавам успех! Аз си имам своето предположение, но не желая да ви го натрапвам.

Що се каса е за цената на неговото обслужване и пазене не е ваш проблем. Него вие ще го завещаете на вашите деца, внуци, пра-внуци, пра-пра-внуци и така до безкрай.

Г. К.



Гласувай:
5



1. tinkov44 - Павел Тинков
02.06.2014 14:14
Това, че "русофилите", четящи Вашия блог се правят на ощипани и кротуват потвърждава истинността на изложеното от Вас и верността на предположенията Ви.Че неграмотните наивници, които вярват в притчите за десетките хиляди работни места в АЕЦ-а, за спасителната му роля за икономиката на България и евтиния "ток от атома" са 3/4 от електората е ясно, но кохортата от хитреци, предвождана от Р. Овч., козлодуйското добиче и разните там "консулти", "риск-инженеринги", "атом-стройки" и пр. сволочи ще трябва да бъдат съдени /ако са още живи/ за национално предателство и геноцид, когато настъпи "видовден"!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876258
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930