Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2014 10:20 - Най-кратката истина за ядрената мафия.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2208 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Историята всъщност е концентрирана в една картина, а още по-точно - компютърен "тапет", така че ако на някой му хареса може и да си го свали и да си го прибави в колекцията, за да го подсеща за близкото му бъдеще. А ето го и самият тапет (като кликнете върху него с мишката той придобива реалните си размери):

image

Личното ми мнение е, че това е гениално проезведение на плакатното изкуство. Сюжета е заимстван от популярната компютърна игра "Рикошет", в която йонна сфера, рикошираща в движещата се в основата база поразява и унищожава различни конфигурации от блокчета. В нашия случай йонната сфера е заменена от радиоактивна топка, а конфигурацията от блокчета - с елементите от периодичната таблица на химичните елементи на Менделеев.
Изображението е гениално, защото пресъздава в концентриран вид 100%-та истина за ядрената мафия - унищожаването на всичко и живо, и не живо. Унищожаванета на цялата Вселена. Унищожаването на всичко, което е сътворявано в продължение на повече от 13 милиарда години.
Нека напомня, че атомите на химичните елементи се формират във звездите, в това число и в нашето Слънце, до желязото, а по-тежките се създават в процеса на взривяването на вече изгорялата звезда. Процеса е известен с научното название "термо-ядрен синтез", т.е. съединение. А още по-разбираемо - "Съединението прави силата". Процес, точно противоположен на действията на ядрената мафия - "разделяй и владей".
Добрата новина, уважаеми дами и господа! А тя е, че унищожавайки всичко, създавано в продължение на милиарди години около себе си и преди всичко нас ядрената мафия унищожава и самата себе си. Точно тавя показва горния "тапет". Точно за това правя това, което правя от години - да спася не само нас, но и самите тях. Но ... пустата им алчност и ненавист към всичко живо и не-живо е трудно преборима.
Въпреки това няма да се отчайвам. Надежда има!

Ето изображение и от оригиналната компютърна игра "Рикошет":

image

Очаквайте в скоро време още плакатни изображения, изобличаващи и обясняващи дейноста на най-могъщата световна организирана престъпна група - ядрената мафия.

Г. К.




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9871700
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930