Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2014 14:28 - СВЕТОВЕН СКАНДАЛ! Пътник от изчезналия малайзийски самолет рзкрива мистерята - самолетът е отвлечен!?
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 13519 Коментари: 9 Гласове:
60


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Голям американски блогър и специалист по теория на конспирацията направи сензационни разкрития по повод изчезналия малайзийски самолет. Според данните самолета не се е разбил, а е отвлечен и приземен в американската военна база Диего Гарсия, в близост до Малдивските острови, като информацията идва от пленен пътник на борда. Bradva.bg не се ангажира с твърдо мнение по случая, но ви предаваме данните такива, каквито са навсякъде в интернет. Американският блог писа късно снощи, че съобщението от пасажера е 100% истинско и опровергава мнението на скептици, че всичко това е фалшификат. Едва ли ще узнаем някога цялата истина, но си струва да се замислим и вземем предвид следните данни.

Преди няколко дни излезе съобщение в мрежата, изпратено от един от пътниците на изчезналия Боинг, като той твърди, че самолетът е бил отвлечен от неизвестни извършители. Филип Ууд е американски гражданин, инженер от IBM летял на борда на полет МН370, който изчезна мистериозно и до момента не е открита нито една отломка!

image

Как обаче пътник на изчезнал самолет може да пусне съобщение в социалната мрежа Linkedin? Експерти с дни разискват случая, докато властите се опитват да потулят информацията. Съобщението изляло в профила на американския инженер гласи следното: „Държан съм в плен от неизвестни военни с торба на главата и не знам точно къде съм. Самолетът ми беше отвлечен и успях да скрия мобилния си телефон в гащите по време на акцията. Казвам се Филип Ууд и съм затворен отделно от останалите пътници и най-вероятно са ме дрогирали, защото не се чувствам адекватен.“

Според jimstonefreelance.com, инженерът е направил снимка в тъмното със своя Iphone 5, като е използвал гласовата команда на устройството, за да продиктува съобщението и да го качи в мрежата. В подкрепа на теорията си , американският сайт публикува и снимката изпратена от Филип Ууд. Тя е абсолютно тъмна, тъй като пленникът се намира в килия, но интересният факт е, че когато запазите снимката на вашия компютър и натиснете с десния бутон излиза меню. В това меню влизате в Properties и Details. Там има данни за дата на заснемане, използваното устройство, както и GPS координатите, които телефона записва при всяко заснемане с него. От там идва и доказателството, че това е снимка, изпратена от района около военната база Диего Гарсия на 18-ти март. Данните от снимката можете да свалите от тук. Това е предполагаемата сниимка изпратена от Филип.

image

Дали това е истина или просто поредния фарс? Едва ли някой може да ни каже със сигурност, но е ясно, че мистериозното изчезване на полет МН370 на Малайзийските Авиолинии не е никак типично, имайки предвид развитите технологии за проследяване и наблюдение в днешни дни. Наскоро бе публикувана и информация, че на борда на боинга е имало много високопоставени китайски политици, както и високопоставени инженери от международна компания за високи технологии. Почти всички пътници на самолета са важни особи и не е изключено да са похитени умишлено.




Гласувай:
64



1. shaffi - може и да е вярно..
07.04.2014 21:51
защо не?!!
цитирай
2. truthful - Над Земята летят хиляди спътници с ...
07.04.2014 22:47
Над Земята летят хиляди спътници с доста камери по тях, които заснемат всичко на Земята с доста голяма резолюция. Ясно се знае какво се е случило със самолета, но истината си има цена. Както когато през далечната 1969 г. уж американците "КАЦНАЛИ" на Луната, а руснаците МНОГО ДОБРЕ СА ЗНАЕЛИ, че това не е така - НО СИ МЪЛЧАТ. В същото време обаче СССР изнася 5 пъти повече газ за загниващата Западна Европа. Та и сега. Руснаците, а и вероятно Китай много добре знаят какво е станало със самолета, но се правят на ни лук яли, ни лук мирисали и ИМИТИРАТ някакво търсене там в океана на ....
За това истината да не е наяве излязоха, а и ще излизат още доста версии и хипотези. Тяхната цел е да ПРЕСИЩА иформацията за самолета и раздвоява хората, и те ДА СЕ ОТКАЗВАТ ДА МИСЛЯТ ЗА НЕГО С ВРЕМЕТО.
цитирай
3. estirbg - Другата хипотеза -
07.04.2014 23:09
-"ВЕРОЯТЕН" тероризъм - съответно още по-затегнат контрол, постигнат с цената на ограничаване на свободата на обикновените граждани и...съответно по-безпроблемно и "кротко" налагане на Новия Световен Ред - позната до болка схема, но...уви, работеща. Това може да е само част от замисъла...основният ще излезе наяве по-късно.
цитирай
4. анонимен - Определено
07.04.2014 23:23
Всичко се е знаело предварително, на борда е имало доста важни хора, явно са били отвлякани от някакво правителство за да им свършат някаква работа, самолета определено е бил на място където е имали връзка с телефоните. Може и да е бил приземен в някоя подзвемна база !!!
цитирай
5. asthfghl - ...
08.04.2014 11:23
> Според данните

Като казваш "данни" се предполага да си в състояние да представиш тези "данни", нали?

Къде са ти данните? Доказателства имаш ли? Да/не?

"Един блогър написа, че един човек се свързал с него" не е "данни". Това е слух.

> съобщението от пасажера е 100% истинско

Къде е съобщението? Как е получено? Как е удостоверено, че е "истинско"? Просто като заявиш, че е "истинско", това не го прави автоматически истинско.

Къде са ти доказателствата?
цитирай
6. intheair - хахаха
08.04.2014 12:02
Леля Пенка била чула, че сестрата на Иванка била чела в един блог... смешна история...
цитирай
7. vlajniochi - И аз мога да кажа хаха все професо...
08.04.2014 12:40
И аз мога да кажа хаха все професорчета се изказвате, а нищо по същество не казвате :)
цитирай
8. asthfghl - 7.
08.04.2014 14:52
А ти какво предлагаш? Един написал, че някакъв му казал нещо. Това ли са ти "данните"?

Любопитно с каква лекота хората си правят устна гаргара от чиста скука и си играят с толкова съдби и с чувствата на техните близки.
цитирай
9. pando - МНОГО ИНТЕРЕСНО
10.04.2014 22:43
В съвременните скъпи автомобили има вграден в мотора чип,чрез който при кражба на колата мотора се блокира(не може да работи) и колата може да се намери с вграден ЖПС.И всичко това е управлявано чрез сателити.
И сега излиза,че един огромен самолет е изчезнал безследно....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839267
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031