Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 10:59 - АЕЦ "Козлодуй" използва деца за да прикрие грабеж за над 500 милиона.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3473 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето каква игрива и свръх любопитна новина публикува АЕЦ-а на интернет сайта си преди четири дни: 12.03.2014 Нов мениджърски екип оглави АЕЦ “Козлодуй” за един ден (всички снимки се увеличават, след кликане с мишката върху тях)

image

Ето ги и самите деца:

image

Меринджей Ив. Ген. - пуделчето на Р. Овч. не се свени да използва деца, за да прикрие поредното си гигантско престъпление против всички нас.

image

Нищо не подозиращите деца пред сградата на Учебно-тренировъчния център на АЕЦ "Козлодуй. В средата с вратовръзката е Ив. Ген.

До тук няма нищо необичайно. Както се твърди в съобщението това е традиционно мероприятие, което се провежда за шеста поредна година. Но въпреки това във въздуха витае подозрението, че ядрената мафия използва тези деца за нечистоплътните си цели. А усещането идва от факта, че в същия ден, същото лице Ив. Ген. е взело активно мероприятие, за което екипа за връзки с общественоста (с нас) е "пропуснал" да ни съобщи.
Кое е това мероприятие и от къде научаваме за него?

image

Новината е публикувана на 13-ти, но с уточнението, че се е случила вчера, т.е. на 12-ти март. Същият ден, в който дечата си играят на меринджеи. Но тази новина е толкова "маловажна", че АЕЦ-а решава да не си хаби мастилото за да ни я съобщи.

image

Меринджей Ив. Ген. не смее да погледне в очите френския си колега, за разлика от пратеника на АРЕВА. Защо ли? Защо?

image

Сигурно нещо в това "сътрудничество" с което се хвали Ив. Ген. нещо не е на ред? Нека видим. Да не би да е същото онова сътрудничество, надлежно и подробно описано в материала "
Френска атомна бомба в двора на българския ядрен октопод."? Бомбата в този материал е заявление от интернет страницата на концерна АРЕВА:

image

Превод на ограденото в червен правоъгълник от мен абзац: „Беше реализирана широка програма за модернизация на блокове 5 и 6. Тя е продукт на успешното сътрудничество между АРЕВА и руската компания Атомстрой експорт (АЕС – сега съди НЕК по проекта АЕЦ „Белене”). Бяха изпълнение всички иновационни мерки, важни за безопасноста, което позволи удължаването на живота на блоковете в Козлодуй с от 15 до 20 години.”

Гледай ти!!! Цъ, цъ, цъ, цъ ...
А в същото време на 10-ти февруари т.г., близо месец преди обсъжданите тук мероприятия, Ив. Ген. стартира нова процедура, за ново "удължаване на живота и модернизиране" на блокове 5 и 6, за "усвояването" на едни нови 266 милиона евра (без лихвите по кредитите). По-подробно в
АЕЦ "Козлодуй" пална фитила на нова мощна бомба.

image

А французите твърдят, че то (удължаването) вече се е състояло!!!
Сега "стоплихте ли", защо заиграването с децата е много по-важна "новина", отколкото договора с френските предатели.
Но и това не е всичко. Този случай ще ни даде възможност да проследим и топлата връзка ядрена мафия - политици - медии. На 14-ти февруари 2014-та г. в-к "Дневник" (БКП-ДС орган на кланът "Капитал") публикува следната новина:
Представители на "Арева" пристигат у нас през март

И макар да се позовават на БНТ те добавят към новината и нещо от себе си:

image

Какъв опит, каква обмяна, какво "удължаване", каква банкнота от 8 лева на цяло, какво е подписвал Тр. Тр., каква помия ни поднася "Дневник"????? Какъв, какво, каква ...???
Накрая излиза, че французите идват за рутинна процедура, по подписване на договор за доставка на резервни части, за оборудването, което е инсталирано при онова, предното, истинското удължаване на ресурса на работещите блокове. Това по никакъв начин не пречи на родния клон на ядрената мафия, захранваща всички поУитици и медии да ни заблуждават и откровенно да ни лъжат, че е нужно ново "удължаване и усвояване" на над половин милиард лева.
Истинската модернизация стартира с подготовка още от правителството на Ж. Вид., с министър Р. Овч. Практическата реализация започва през 1998-ма, по време на правителството на Ив. Кост. (по-известен сега като аналлизатор), продължава при Сим. Сакс. и финишира при Серг. Стан., през 2008-ма г. По времето на Б. Б. на Тр. Тр. е поверено "посяването на семената" за следващата глава от пиеската - да внушава на късопаметните българи, че без "удължаване" живота на блоковете в АЕЦ-а живота им губи всякакъв смисъл. Той, с помоща на "медиите" направи каквото можа, но все още не се е отказал и продължава усърдно да се труди. Сега Тр. Тр. е съветник на рИформатора Рад. Кън. (наследника на Ив. Кост.), който обещава да ни върне страната от мафията. Хахахахааааа....
Тук на помощ идват децата. Какъв по-добър параван. Ще каже някой от вас - чисто съвпадение? А дали е съвпадение? Ако още не сте се уморили и посетите архива с новините на АЕЦ-а и разгледате тези през месеците март, за последните 5 години, от когато е започнало облъчването на детските мозъци с това мероприятие "Мениджър ..." ще забележите, че то винаги се е провеждало във втората половина на месеца!!! Винаги! А сега е на 12-ти март. Много случайности взеха да стават? Май, а?

image

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841306
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031