Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2014 11:21 - Орките на ядрената мафия.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2558 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.02.2014 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Орките - във фолклора и приказките на европейските народи са огромни човекоподобни чудовища, жестоки човекоядци.

image

В болшинството от нещата, които съм писал и разказвал за житието и битието на родния клон на ядрената мафия, се е говорило и разказвало за нейните босове и висши консуматори на престъпленията и. Министри и заместници, настоящи и бивши шефове на АЕЦ "Козлодуй", всичките т.нар. поУитици, чиновници по министерства и агенции и др. Но всички те взети заедно не са в състояние да извършат същноста на престъпленията, които след това ползват. За целта са им нужни орки - човекоядци. Същите, като онези от трилогията "Властелинът на пръстените". Утайката на силите на злото.
Преди няколко месеца, в материала
Средната заплата в АЕЦ „Козлодуй” за последните 11 години. ви показах следната снимка и ви обещах повече подробности около нея след време. Това време дойде сега.

image
Снимката е от Брой №2 (2013г.), на списание "Първа атомна", периодично издание на АЕЦ "Козлодуй".

Само да напомня, че в цитирания по-горе материал, за заплатите на персонала, ставаше дума за това, че през последващите 18 месеца, непосредствено след юли 2008-ма г., когато публично разкрих престъплението с незаконния експеримент с рециклирано ядрено гориво, средната работна заплата на целокупния персонал на АЕЦ-а "подскача" с над 50%. Повече от 50%, за по-малко от 18 месеца!!! Но това е средно за над 4000 човека персонал. Сега, на тази снимка ще отбележим няколко от тях, които са се облажили с доста повече проценти. Защото те са орките. Те са истинските извършители на всички престъпления свързани с ядреното гориво в АЕЦ-а.

image

Някои от тях за маркирани с цифри, а други - с букви. Тези с цифрите са моите бивши колеги, за което безкрайно се срамувам. Тук са цифровизирани заради един списък, от който ще узнаете повече за тях. Списъка е изготвен от цифра №1, по искане и по поръчка на щита на ядрената мафия - Д(АН)С. Точно така. Но да не губим време. Ето го и самият списък (копията се увеличават и стават читабилни след кликане с мишката върху тях):

image
image

Този абсолютно нищо не значещ списък е изготвен и подписан от №1, по искане на Д(АН)С, с цел имитиране на дейност по разследване на разкритото от мен точно 34 дни по-рано престъпление, чрез видеоклип, пуснат на 10-ти юли 2008-ма г. в Интернет.
Вече 6-та година Д(АН)С се грижи извършителите на престъплението, последвално от още няколко други престъпления, да благоденстват и необезпокоявани да кроят планове за нови. В списъка, под №2, ще видите и моето име, което бих могъл да изтрия, но реших да оставя за пълнота на картината. Към момента на датирането на списъка аз съм в неплатен отпуск в гр. Виена, Австрия, но формално все още служител на АЕЦ-а. Неформално вече беше ясно, че никога вече няма да работя там. На снимката фигурира и персона, която съм украсил с цифрата 8, но тя не фигурира в списъка до Д(АН)С. Тя е неподходяща за списъка поради по-ниския си образователен и професионален ценз. Но в същото време това е орката на орките. Това е злото на злото. И това не е мое мнение или емоционално изпускане. Не. Собствената и майка още в детството и я е нарекла - злото на селото. Родното и село Селановци, врачанско. В момента тази персона следва да е пенсионер, но за заслужилите орки това не е задължително. Тя продължава да контролира микроклимата в групата на цифровизованите и само за това получава свръх тлъста заплата.
Предида премина към буквените обозначения нека ви покажа само един от безбройните примери на проява на контрол от страна на №8 (лицето се казва Димитринка Илиева Виденова) над №1:

image

Шалчето е на №8. Но случайно попаднах и на още едно потвърждение:

image

№1 винаги и безпрекословно търпи прищявките и откровенните гаври на №8, през работно време. В противен случай няма да е №1. Любопитен факт е, че той се е дипломирал по специалноста "Полупроводници" в СУ "Св. Климент Охридски" и не отговаря на нито един от законовите и нормативни критерии за да заема поверената му длъжност, НО ЯМ това въобще не я бърка, даже напротив.
Но нека преминем и към трите букви - A, B и С на горната снимка. Тук е важно да отбележим, че цифровизираните са физици-софтуеристи (теоретици), а буквите - физици-хардуеристи (практици). Те са части от съставите на два отделни структурни сектора, под шапката на структурата изписана в горния край на снимката. Защо ви показвам тези три букви? Защото това са основните действащи лица (Иво Наев, Ани Вълчков и АлександърТомов), в едно друго престъпление свързано пак с ядреното гориво. Въпросното престъпление се е случило точно един месец след датата на горния списък. В средата на септември 2008-ма г. в АЕЦ-а протича тридневна имитация на проверка на истинския състав на ядреното гориво. Дали е рециклирано или от природен уран? Въпросните три персони са главни орки по подготовката и реализацията на имитацията на проверката, предизвикана от воите разкрития. Проверката не успява да докаже това, за което е поръчана и платена, НО по време на тридневната постановка от АЕЦ-а успяват да се изпарят цели три тона ядрено гориво. Това е безспорен факт! Съдбата на въпросното ядрено гориво все още е тайна и тези тримата знаят истината, но инструкциите са непоклатими - мълчание до гроб.
Детайлите и доказателствата около изчезналото през 2008-ма ядрено гориво можете да си припомните от тук:
АЕЦ “Козлодуй” е скрил ядрено гориво, по време на проверката за наличието на рециклиран уран в него .

За финал. Персоната В (Ани Вълчков - също неосвободен пенсионер) е един от петимата "независими" експерти, които министър Тр. Тр. назначи през януари 2011-та г. да разследват (за кой ли път) моите обвинения и АЕЦ-а да им плати на всеки по 5 000 лева!!!! (
В-к "168 часа" разкрива състава на "независимият" съвет.)

Всички тези, а и не само посочените тук, орки извършват своите човеконенавистни престъпления в името на своите деца, внуци, роднини и приятели, но на практика против всички тях и против самите себе си. Но заслепени от безгранична алчност и бездънна злоба не са в състояние да се доближат до това откровение. Остава да се надяваме че децата им един ден ще прогледнат и ще им потърсят сметка. Тогава и Д(АН)С няма да ги спаси

Г. К.

Свързани теми:
Мъглата около произхода на ядреното гориво за АЕЦ-а се сгъстява.



Тагове:   данс,   орки,   първа атомна,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841547
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031