Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2013 14:56 - Покъртително! Ядрената мафия си е барнала "Етичен кодекс".
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2318 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На тридесет и деветата (39) година от своето съществуване АЕЦ "Козлодуй" (първи блок е пуснат през 1974-та г.) съчинява и нарежда за изпълнение от служителите си "Етичен Кодекс". Най-чистосърдечно си признавам, че се втрещих, когато преди броени дни попаднах на това недоразумение и с още по-голямо изумление започнах внимателно да го чета. Все пак не всеки ден човек попада на такава нелепост. Недоразумението не е дълго, няма и 20 страници и за по-любознателните от вас давам линк ТУК, да му се насладят. Но понеже повечето от вас са делови и заети хора ще предложа своя кратък прочит, с цитати от оригинала.

image

Вижда се, че творението е подписано от пуделчето на Р. Овч. Ив. Ген. на култовата дата 4-ти юли т.г., практически броени часове, след като за втори път бива назначен за шеф на АЕЦ-а. На 1-ви юли същото лице дава изявление по БНР, с цел да ме "опровергае", където заявява, че все още не е поил поста. Трид дни след това го виждаме да се вихри. А защо датата е култова ли? Защото на същата дата внесох в деловотството на Народното събрание, доказателствата, че през последните 6 (шест) години цената на ядреното гориво е поскъпнала с повече от 500% (петстотин процента). Но и до ден днешен
Парламента отказва обсъждане на престъпленията в АЕЦ „Козлодуй”. Вместо това се въвеждат рестрикции, за разпространението на достоверна информация от кухнята на ядрената мафия.

image

Тук е момента да ви напомня, кой и как петни доброто име на Дружеството и колко ви струва на всички вас това удоволствие.

image

Писмото е датирано през месец от МС на РБ януари 2011-та година. Но явно парите са секнали и сега се налага въвеждането но "Етичен кодекс"?
Но да не се отклоняваме с ненужни подробности.

image

Този откъс си го запазвам тук, за да ми напомни един ден, какаво и как да питам пуделчето на Р. Овч. Ив. Ген., за личните му отговорности, по разграбването и унищожаванета на страната ни.
А ето я и същноста на цялото словоблудство:

image

Да ви имам доброто име! Излиза, че целта на "кодекса" е да дозапуши и биз това силно запушените усти на служителите? Не ли? Целта не е да ви информират "етично" и коректно, а да не ви кажат нищо за престъпленията, зад оградите на "доброто име"?
"Етичния кодекс" не предвижда механизъм за задължително и обективно осведомяване на жертвите на ядрената мафия. Той за това е "етичен". В противен случай би следвало да се възприема като акт на обявяване на война. Не ли?
А ето и най-покъртителното, финално изречение на пасквила:

image

Предприятието генериращо най-мощната корупция в цялата страна ще се бори с нея?! Аз им повЕрвах! А вие?
Можете да четете още подобни гадости на съответната страничка в интернет сайта на Дружеството.

image

Колко много политики само, а? Да се чуди човек, тези там с производството на електроенергия ли се занимават или са поУитици? При делата на ядрената мафия нещата никога не са съвсем ясни и сигурни. А колко по-лесно и просто е да си признаят: Основната и единствена политика на АЕЦ "Козлодуй" е да ви ограбим и изтрибим до крак!"?
Е да, ама не! Ядрената мафия винаги нарича черното бяло.

Г. К.




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9893837
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930