Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2013 13:21 - БНТ: Референдум 26/11/2013 – Ураган от самопризнания на ядрени престъпници.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2228 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.11.2013 13:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Не съм фен на това манипулативно „предаване”, но сноще приятел ми прати вест, че ще обсъждат новата театрална постановка, на престъпното българско задкулисие „7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй””. Който има време и желание да го гледа може да го стори от ТУК.

image

Първата и най-важна констатация боде очите – всички, всички 6 участника в постановката са слуги и активни членове на ядрената мафия!!! Нито един реален опонент! Но какво да се очаква от „обществена” телевизия, която се издържа от парите на данъкоплатците, но нито веднъж, повтарям – НИТО ВЕДНЪЖ, не е отразила макар и най-кокошкарско престъпление, да не говорим за милиарди, извършено на територията на АЕЦ „Козлодуй”? Според създателите и излъчвателите на „четвърта власт” (кълна се, че не съм гледал и 1 секунда от него) в родната АЕЦ никога не е имало и няма да има никакви престъпления. Ей така, защото им позволявате да се гаврят с вас, докато ги издържате.

За да не ви досаждам само ще ви покажа участниците, придружени с кратък коментар.

 image

Вальо Кифлата, доскорошен изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй”. На страниците на блога могат да се намерят прекалено много разобличения на този „играч”, поради което сега го подминаваме.

 image

Това лице призна снощи, че за „спасяването на блокове 3 и 4” са били похарчени над 300 милиона щатски долара, НО въпреки това те били спрени. Но на никой не му (на)прави впечатление, че нито един цент от тези пари не се е възвърнал и довел със себе си и друг цент. На практика това е поредното признание, че тези стотици милиони са били откраднати! Съзнателно, целенасочено и целеустремено!

 image

Бившия посланик в Москва, наред със всичко останало, пледира за острата нужда от „удължаване” на проектния ресурс на сега действащите блокове 5 и 6. Той сигурно си мисли, че ние не знаем, че най-големият европейски енергиен гигант АРЕВА, на интернет страницата си прознава, че в резултат на модернизацията, проведена на същите мощности в Козлодуй, в периода 1998-2008 години, с водещото участие на французите, ресурса им вече е бил удължен между 15 до 20 години? „Не знае”? Но ние ЗНАЕМ! Сигурно „не знае” и, че заема (милиард лева без лихвите) по предното „удължаване” още не е изплатен и остават повече от 300 милиона?

Подробности и доказателства по този казус тук: Френска атомна бомба в двора на българския ядрен октопод.

 image

А този хвърли бомбата на вечерта, заявявайки, че за последните 6 години ядреното гориво поевтинявало!!!! С малко поевтинявало, с по 1-2% на година, но все пак цената му падала, според този дърт лъжец. Не уточни, дали на международните пазари или у нас. Защото у нас, за същия период – последните 6 години, цената на ядреното гориво, купувано от руснаците, за АЕЦ „Козлодуй” е скочила над 500% (петстотин процента)!!! Доказателствата за този факт са публични, в интернет страницата на Търговския регистър, и надлежно изпратени до Комисията по енергетика, преди близа 5 месеца. Реакция, естествено, няма. Всички родни и европейски „институции” и „медии” обичат ядрената мафия, поради което продължаваме да обедняваме, умираме или бягаме от тази напаст.

Подробности и доказателства по този казус тук: Над 500% е поскъпнало ядреното гориво в Козлодуй за 6 години.

 image

Официално изобличен, като агент/доносник на Държавна сигурност Хабов. Нужно ли е да се казва повече?

 image

Този нарочно не съм го поставил с името му, защото съм му „сърдит”. Цели три пъти го питах, кой университет му е присвоил званието „професор”, и цели три пъти той ми отговаря „Толкова ли е важно?”. Освен това не знам, кога и как е станал „енергиен експерт”, като няма и ден трудов стаж на каквато и да било електроцентрала, нито в съпътстващо предприятие, а се е дипломирал в съветска Украйна, по специалноста „Контролно-измерителни прибори и автоматика”.

И така. Имаме минимум три кристално чисти откровения, за престъпления в особено грамадни размери и ... НИЩО. НИЩО! В Козлодуй продължава райския живот, без престъпления и без наказания. Там престъпления просто не могат да се случват. Е, ако имате още въпроси, си ги задавайте сами и сами си им отговаряйте.

И останалите „национално отговорни медии” са залети от пчелички на ядрената мафия, и пак само от техни представители, и пак същата воня.

7-ми блок в Козлодуй никога нама да има. НИ-КО-ГА! Но „национално отговорните медии” ще продължават да ви облъчват с него, за да обслужват непресъхващите апетити на ядрената мафия. не само българския и клон.

Г. К.



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875269
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930