Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2013 09:44 - АЕЦ „Фукушима” в реално време? Моля! „Гледайте”.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3568 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Искате да видите, какво представлява „прозрачност” по ядрено-мафиотски, клон Япония? Вече ще имате тази привилегия. На търсачите на силни усещания препоръчвам да клекнат ТУК. А на по-слабонервните от вас ще предложа да видят само две моментни снимки от денонощно излъчващата камера, направени преди 5 дни.

 image

image
 

Видяхте ги, нали? А сега ще помоля тези, които са се престрашили да включат камерата да сравнят това което виждат със съответното изображение на едната от двете снимки, в зависимост дали е светлата или тъмната част на деня. Колко разлики откривате? Има ли някакво изменение в картината? Не? Не виждате?

А радиация виждате ли? От къде излиза и на къде се насочва? Не виждате? А сигурно не гледате достатъчно внимателно и се разсейвате? Гледайте по-вниматулно! На цял екран! Не виждате нищо, освен сгради и кранове? И аз така. Вече цели 5 дни. И за това реших да ви дам и вие да погледате. Може пък аз нещо да не съм в ред със зрението? Всичко се случва.

Много моля, ако някой от вас види нещо по-различно от запечатаното на снимките незабавно да ме уведоми. Предварително благодаря!

Така действат всички клонове на световната ядрена мафия. Независимо в кое кътче на планетата се намират. Искат вашите пари, десетки и стотици милиарди, за да ви предпазят от престъплението в което без ваше съгласие са ви вкарали, с цел да ви унищожат, а за отплата ви се отблагодаряват с кадри в реално време, от местопрестъплението. И на тизи кадри се вижда едно огромно НИЩО!

Дайте си парите, ето ви НИЩО, болест или смърт!

Дайте си парите, ето ви НИЩО, болест или смърт!

Дайте си парите, ето ви НИЩО, болест или смърт!

Дайте си парите, ето ви НИЩО, болест или смърт!

Дайте си парите, ето ви НИЩО, болест или смърт!

...................................................................................

Като му дойде времето ще видите такава камера и от Козлодуй.
Макар, като се замисля, силно се съмнявам. Защо ли? Сравних актуалните снимки на АЕЦ "Фукушима" и АЕЦ "Козлодуй", от птичи поглед в Google Earth (Google Map) и забелязах, че първата е от януари 2012-та г., а нашата от ... октомври 2006!!! (клик върху снимката - увелич - виж)

image
 

Г. К.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9887406
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930