Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2013 10:22 - АЕЦ „Козлодуй” използва деца за жив щит срещу терористи.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 7368 Коментари: 7 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Необходима е нова концепция за сигурността на АЕЦ „Козлодуй". В нея трябва да се предвиди и евентуално терористично нападение със самолет. Това заяви във Варна изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй" Валентин Николов.

Мнението е публикувано преди три дни, на 4-ти юни във в-к „24 часа”. А сега нека видим и едно информационно съобщение в сайта на АЕЦ „Козлодуй” от преди шест дни, 1-ви юни 2013 г.

01.06.2013 Ученици от общините Мизия, Оряхово и Хайредин посетиха АЕЦ “Козлодуй”

По покана на АЕЦ “Козлодуй” на 1 юни ученици от 8 до 11 клас от три съседни на атомната централа общини посетиха най-голямото електропроизводствено предприятие в страната. Младежите и техни преподаватели от Професионална гимназия по химични технологии “Васил Левски” – гр. Мизия, от Средно общообразователно училище “Христо Ботев” – гр. Оряхово, и от Средно общообразователно училище “Васил Воденичарски” – с. Хайредин, се запознаха с историята и с постиженията на българската АЕЦ, видяха обекти на площадката и разговаряха лично с висококвалифицирани експерти.

 image

Тук е мястото да напомня едно друго информационно съобщение на АЕЦ-а от преди близо една година, което гласи:

30.07.2012 ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ

Във връзка с въвеждането на засилени мерки за сигурност и повишаване на контрола на достъпа на външни лица към АЕЦ “Козлодуй” ръководството на атомната електроцентрала информира следното:

1. Временно се преустановяват посещенията за разглеждане на обекти в АЕЦ “Козлодуй”

2. Считано от 1 август 2012 г., за подаване на документи от юридически лица и граждани, касаещи дейности, свързани с АЕЦ “Козлодуй”, се открива временно деловодство в сградата на Дом на енергетика, гр. Козлодуй.

Ако АЕЦ „Козлодуй” се страхува да не бъде нападната от терористи, защо тогава вкарва деца вътре? И това не е единствения случай, за последните месеци.

28.03.2013 Ученици заеха ключови позиции в АЕЦ “Козлодуй”

Дванадесетокласничката Бианка Трифонова имаше отговорната задача да бъде изпълнителен директор на АЕЦ “Козлодуй” днес, 28 март, в рамките на инициативата “Мениджър за един ден”. Ключови мениджърски постове в централата заеха още четирима ученици от 12 клас на СОУ “Св. св. Кирил и Методий” и трима от 11 клас на СОУ “Христо Ботев” в гр. Козлодуй.

 image

04.04.2013 Кауза.BG гостува в АЕЦ „Козлодуй”

Единадесет младежи, участници в телевизионния формат на БНТ – Кауза.BG, посетиха АЕЦ „Козлодуй” на 3 април 2013 г. В продължение на няколко часа младите хора успяха лично да се запознаят с атомната електроцентрала – посетиха командна и машинна зала на пети блок, а след обхода се състоя разговор с изпълнителния директор на Дружеството. Близо час продължи срещата с Валентин Николов. „Когато младите хора са активни и искат да знаят, когато провокират обществото със своите каузи и мнения, тогава винаги човек си спомня с оптимизъм, че България има бъдеще” – с тези думи ги приветства изпълнителният директор

 image
Всички снимки са взети от сайта на АЕЦ "Козлодуй"

За финал на разследването ще ви напомня само, че Валентин Николов, преди да бъде спуснат с парашут в стола на шефа на АЕЦ-а, дълги години се е подвизавал като доставчик на храни и санитарни материали за детски заведения и училища. Не рядко доставките са били със съмнително качество, без оглед и грижа за здравето и сигурноста на децата.

Назначен/спуснат от Борисов, защитен от Райков и сега търпян от Орешарски. Няма ли кой да го спре този или трябва да дочакаме да станем свидетели на най-страшното?

Г. К.





Гласувай:
9



1. podvodni - Г-н Котев, това започва да прилича ...
07.06.2013 12:54
Г-н Котев, това започва да прилича на "търсене под вола, теле".
Даже в АЕЦ "Козлодуй" да се провежда и фестивала на датската песен от "Сан Ремо", на тъй наречените "терористи", ала 9/11, им дреме на жилетката за това. Ако решат ще стоварят, не един а колкото си пожелаят самолета по всяко време на денонощието.
Не зная дали се усещате, но почва да става смешно!
цитирай
2. gikotev - Re: Г-н Котев, това започва да прилича ...
07.06.2013 13:13
Г-н Водолазов, на кой му дреме кое и как ви прилича на вас? Вие си имате предостатъчно грижи с верижната реакция на деление, което не е същото на "разпада", както Вие го наричате в предната ми статия, която според Вас протича в ядрото на Земята ;-) ;-) ;-) А също така и с Плутониевите мини открити от вас на газовите планети от нашата слънчева система ;-) ;-) ;-) Занимавайте си се с уникалните си разкрития и не обръщайте внимание на невежи като мен ;-) ;-) ;-)

Ще ви помоля само, ако имате връзка с терористите и узнаете за плановете им да атакуват АЕЦ "Козлодуй" своевременно да ме уведомите, за да предупредя съответните власти и евентуално деца, ако Николов пак ги е натикал там. Много Ви моля! ;-) ;-) ;-)
цитирай
3. podvodni - Споко, за сега няма да атакуват А...
07.06.2013 14:25
Споко, за сега няма да атакуват АЕЦ-а, инак ще видат на "върба" строеж на нов АЕЦ и от там - съответните кинти. Просто е!
Бях напълно наясно, че няма да възприемате неща които се знаят от хилядолетия. А и не сте длъжен. Все пак никой не е съвършен, нали така?
цитирай
4. gikotev - Re: ok3223
07.06.2013 16:15
Че викаш Баце на чичо си! Разбра ли ма? Не си търси коментара тук, защото няма да го откриеш. Това място е защитено от мърши!
цитирай
5. shout - Какво се случва над АЕЦ "Козлодуй"?
07.06.2013 21:17
През октомври 2012 правителството на буда приема промяна в ПМС за летене на държавни самолети над АЕЦ Козлодуй !?!?! , но нека да видим тази снимка от май 2012 г http://prikachi.com/images/351/6196351W.jpg
Самолет на Finnair прелита над АЕЦ Козлодуй СЪВСЕМ НЕОБЕЗПОКОЯВАН !!!!!!!!!
Постоянната зона за забрана на полетите над АЕЦ "Козлодуй" е в радиус от 30 километра и височина до 5 хиляди метра.
Преценявайте КОЙ Е ТЕРОРИСТА И КОЙ ГО ДОПУСКА? Забранената зона около АЕЦ е с диаметър 60 км и е ГОЛЯМА ПРЕЧКА ЗА ПРЕМИНАВАНЕТО НА КЕМТРЕЙЛС САМОЛЕТИТЕ, КОИТО ТРОВЯТ БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ 7 ГОДИНИ!!!!! Един от тези самолети е тоя на снимката - на нея няма да видите този самолет от къде и на къде пътува !!!!!!!!!
цитирай
6. tanika - Няма да се учудя, ако открият и де...
07.06.2013 22:21
Няма да се учудя, ако открият и детска градина в АЕЦ "Козлодуй", още и родилен дом, само за да докажат колко е (о)безопасен, разбира се!
цитирай
7. banana67 - Нема такава държава
09.06.2013 16:36
Котев ти си такъв боклук, че постоянно търсиш под вола теле! Такива като теб и тия дето ти плащат ще закрият атомната енергетика в България!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874076
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930