Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2013 09:15 - До продуцентите и водещите на предаването „Лице в лице”, на бТВ. II
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4318 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 20.05.2013 11:04


Дами и господа!

Пиша ви за втори и надявам се за последен път, за да изразя безграничното си възмущение от престъпната манипулативност, с която буквално съучаствате в разграбването и убийството на българския народ.

Защо това е така?

На 22 април 2013 г. вие ме поканихте във вашето предаване. Какво се случи? Пресолени съмнения за верноста на твърденията ми, натрапчииво изразени и от двамата водещи. Липса на безпокойство от страна на г-н Цонев за рисковете от ядрения боклук, за СЛЕД 100 000 години и безумно предложение от страна на г-жа Ризова да съм сезирал отново Прокуратурата. Пак според г-жа Ризова погазването на Конституцията и законите от страна на ЧЕП Владимир Уручев „е по-малкото зло, ако приемем, че той не взема комисионни”!!! Небрежно послание към зрителите, че ако не вземат рушвети или вземането им е трудно доказуемо то те без грам угризение на съвестта и страх от нищо могат да нарушават всички закони на страната? „Е, кой ги взема тези милиарди? Това поне разбрахте ли?” според г-н Цонев, трябва да подскаже на зрителите, че всичко което съм казал до този момент е било невярно, така че едва ли ще кажа нещо вярно и за размера и движението на грабежа. „Два милиона са похарчени за да ви опровергават вас?”, казано с подходящата възходяща интонация според г-жа Ризова трябваше да подскаже на зрителите, че нещо съм се объркал. Пак? И това бяха само част от „секирите”, които безуспешно се опиаха да ми забият. Вместо, както предварително продуцент на предаването ми обеща, да се запознаят с доказателствените материали публикувани на блога ми нещата се случваха с точност до на обратно.

На 24 април 2013 г. вие сте поканили и разговаряли в студиото си лицето Румен Овчаров, като даже намесвате в разговора си и моето име. Очевадна постановка, чрез която Овчаров да ме „опровергае”, а вие да покажете на зрителите си „истината”. Но това няма как да стане без лъжи, измами и манипулации. Да убеждавате зрителите си, че Овчаров опровергава Котев е все едно да им разправяте, как овцата изяжда лъва, тигъра, леопарда, пантерата, пумата или който още представител на семейство котки се сетите. Когато овцата изяде котката, тогава и зрителите ви ще повярват на сценариите, които им притопляте. Но вас това ни най-малко не ви притеснява. Нали?

На 7 май 2013 г. ви изпратих първото си писмо до вас, в което изразих възмущението си от двойния стандарт, който проявявате към различни събеседници, с които обсъждате еднакви теми. В същото писмо ви изпратих две доказателства опровергаващи твърденията на Овчаров, но вие приехте без капка съмнение, а за трета негова лъжа обещах да донеса доказателства в студиото ви. Дебело подчертах, че гостуването на Овчаров при вас е продължение на дългогодишна поредица от от страна на тази медиа да бъда наричан или да бъде внушавано на зрителите, че съм лъжец, мошеник и какво ли още не. И нито веднъж, повтарям – НИТО ВЕДНЪЖ, не ми беше предоставено изконното право на отговор. В това число и след манипулативен репортаж в новините, чиито мото е „Всички гледни точки” ... на тези които си платят?

На 8 май 2013 г. получих телефонно обаждане от продуцент на предаването „Лице в лице” и госпожата ме увери, че ще ми се обади пак през идния понеделник (13/05/2013), за да се уговорим за участие в предаването, като право на отговор срещу лъжите на Овчаров. Вече една седмица след уговорената дата нищо такова не се случва.

Манипулациите от страна на вашата телевизия към обществото, по отношение на разследванията с които се занимавам, а именно престъпленията в ядрения сектор, продължават вече цели пет години, от които през последните три съм принуден да продължавам разследващата си дейност, но без да получавам абсолютно никакъв доход за това. В същото време неизменно продължавате да обслужвате престъпните дейности на лица като Овчаров, Уручев и настоящия шеф на АЕЦ-а Валентин Николов, в ущърб на целия български народ. Едва ли тази ваша подкрепа за тях и други около тях е безкористна? Заради красивите им очи или миловидните им личица? Или защото престъпната им дейност им позволява да си платят благоволението ви? Така ли е? Не очаквам да ми отговорите.

Поради така оформилата се нерадостна картинка съм длъжен да заявя пред вас, а чрез вас и на цялата медиа, която представлявате, че когато настъпи момента неизбежно да кажете истината на българското общество, за най-голямото извършващо се престъпление в историята на страната това „удоволствие” няма да ви струва безплатно. За „удоволствито” чрез мен да се гаврите с целия български народ, в услуга на шепа свръх нагли престъпници, вече ще трябва да си плащате. Сумите с които ще се наложи да ме компенсирате ще ви бъдат съобщени, независимо кое предаване пожелае да го стори, към момента на неизбежната необходимост да се обърнете с лице към непоклатимата истина. Компромиси и пазарлъци няма да се допускат.

Давам си сметка, че така направеното заявление ще бъде използвано от вас и вашата медиа, за поредна помийна кампания срещу мен, но това въобще не ме притеснява. Мен овцете ме яли. Да му мислят зрителите, които лъжете, в числото на които влизат и вашите деца, най-близки роднини и приятели. А неизбежното „обръщане на палачинката” е строго следствие от третия закон на Исак Нютон, на класическата механика. Сами си го четете и тълкувайте. Като обясних безплатно на г-н Цонев технологията за производство на смъртоносния Плутоний да не би да получих някаква компенсация. Даже и едно благодаря нямаше. А сега той сигурно вече си го произвежда в мазето и трупа пачки?

Ето и предисторията на причината да бъда поръчан и „изпържен”.

На 16 април 2013 г., шест дни преди моето гостуване ваш гост беше настоящият изпълнителен директор н АЕЦ „Козлодуй” Валентин Николов. След като изгледах разговора ви с него, от интернет сайта на вашата телевизия, написах следният коментар под него:

Доста воняща театрална постановка, която за пореден път показва, че бТВ е изпълните ла поръчки на министерството на пропагандата, основано от Йосиф Гьобелс. Цонев и Ризова, като са толкова добре уведомени с какви ли не детайли от кухнята на АЕЦ-а, защо не попитаха Николов, защо в СД на АЕЦ-а членува и действащият евро-депутат Владимир Уручев, който гази Конституцията и законите? А също така, как "будните" водещи не забелязаха, как Николов "небрежно" спомена, че заради модернизация на АЕЦ-а България е изчерпала лимитите си за заеми от ЕВРАТОМ, до максимум 30 милиона евро? А причината е, че с предните заеми блокове 5 и 6 вече са модернизирани и то да продължат безпроблемната си работа да 2042-ра и 2046-та години, съответно, а не както лъже Николов до 17-та и 19-та години.Тогава са похарчени 500 000 000 (петстотин милиона) евро без лихвите по заемите, които ще продължават да се изплащат до 2020-та, но сега всички са "забравили аз онова усвояване" и точат лиги за нови 266 милиона евро. Браво на тази "национално отговорна медиа"!

Обърнах внимание на само два елемента от разговора, но бих могъл да коментирам още поне 20. Но струва ли си? От тази "медиа" вече три пъти ме наричат абсолютен лъжец, без право на отговор.

Нито по време на моето гостуване, нито при Овчаров беше зададен въпроса за дублиращата се модернизация на блокове 5 и 6, за която г-жа Ризова и г-н Цонев бяха свръх любопитни от къде ще се намерят пари, а не дали е нужна. На практика това си беше чиста проба легализация на схема за източване на АЕЦ-а в особено големи размери – 266 милиона евро.

Същата схема обяснава и странната случка с поисканата оставка на Валентин Николов от страна на министър Асен Василев и последващата защита на Николов лично от министър-председателя Марин Райков. В България не се намери нито една медиа, която да потърси отговора на тази загадка, въпреки абсурдните твърдения на Райков, че Николов се справял добре със задълженията си, когато последният е рекордьор по брой аварийни спирания на блокове, за единица време. Според мен, пламенната защита на Николов, в студиото на „Лице в лице”, за необходимостта от нова „модернизация” (източване) е натежала в аргументите на Райков, но той не го сподели с нас.

Дерзайте, бТВ! Дерзайте и не се спирайте в похода си да очистите тези земи от българи. Останаха още само някакви си шест и половина нещастника. Още няколко самозапалвания, няколко скока от високите етажи на блоковете или мостовете и няколко изхода през Терминал-2, и усилията ви ще се увенчаят с триумф.

Г. К.

П. П. Писмото беше изпратено по електронната поща на адресатите, според адресите в сайта на бТВ.





Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840725
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031