Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2012 09:17 - Как ядрената мафия облъчва детски мозъци? II
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 7667 Коментари: 7 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прясна информация от сайта на АЕЦ „Козлодуй”:

01.11.2012 „АЕЦ КОЗЛОДУЙ – НОВИ МОЩНОСТИ“ обявява младежки конкурс с награди 

„АЕЦ КОЗЛОДУЙ – НОВИ МОЩНОСТИ“ ЕАД има удоволствието да честити празника на народните будители на всички българи!

Следвайки своята политика  на прозрачност, откритост и диалог със заинтересованата общественост относно проекта „Нова ядрена мощност“,  Дружеството ще се стреми да привлече участието на младежта на община Козлодуй.  В тази връзка „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“ ЕАД обявява конкурс с награди за създаване на уеб-сайт на компанията, за участие в който кани учениците на всички средни училища на територията на община Козлодуй. 

Конкурсът се организира с подкрепата на Общинската администрация на Козлодуй. Обявата за конкурса, неговия статут, изискванията към проекта и необходима допълнителна информация са предоставени на директорите на училищата, като проектните предложения ще се приемат до 30 ноември 2012 г.

С уважение,

Любен Маринов

Изпълнителен  директор

„АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“ ЕАД

Забелязахте ли: „Следвайки своята политика  на прозрачност, откритост и диалог със заинтересованата общественост”? И в същото време „конкурса” е само регионален и без да се знаят всички детайле по него. Къде видяхте „прозрачност, откритост и диалог”? Подробности от пейзажа? Ядрената мафия е коварна и не подбира средствата за разправа с народа. „Конкурса” е очевадно нагласен, за да го спечели „наше момче/момиче”. АЕЦ „Козлодуй” има на щат десетки компютърджии, които за минути могат да спретнат какъвто си искаш сайт, без допълнителни разходи, а само за заплатата, която и така ще си получат. Но друго си е да се пооблъчат малко детските мозъчета, а също така и да се даде, каквото трябва, на когото трябва, за минали и бъдещи заслуги.

Но и това не е всичко! Цяла седмица по-късно имаме „изтичане на информация”? Ето какво ни „съобщава” парцал „Труд”:

„Електронен четец или подобно устройство ще получи детето, което разработи сайт на АЕЦ "Козлодуй - нови мощности". Това съобщи пред "Труд" изп. директор на дружеството Любен Маринов.

Предприятието, което се занимава с построяването на 7-и блок в АЕЦ "Козлодуй", е задало условия какво трябва да има на сайта му, а учениците ще го изработят. Победителят ще бъде един и ще бъде избран след заседание на комисия от предприятието.

През следващата седмица от "Нови мощности" ще обявят и кои компании ще продължат в надпреварата за изработване на оценка за въздействие върху околната среда. Конкурсът е на стойност 2,5 млн. лева. От всички кандидати ще бъде избран един, с който ще се преговаря.

Досега предприятието е възложило на американската компания "Уестингхаус" да направи икономически анализ на бъдещата мощност срещу почти 2 млн. лева.
Над 1,5 млн. лв. пък ще получи българската "Риск инженеринг", за да избере площадка за 7-и блок.”

В „обявата” не е споменато,че „кОнкурса” е регионален, независимао, че е в национален парцал. Очевадно не това е било важно? Изглежда най-важното е оставено за най-накрая? „Над 1,5 млн. лв. пък ще получи българската "Риск инженеринг", за да избере площадка за 7-и блок.”

Ще получи НАД 1.5 милиона лева, за НИЩО! ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО! Защо не? Тук и друг път съм показвал, що за „велик бизнесмен” е Бог. Манч. Той само по този начин прави бизнес. Взема милиони за нищо. А на вас ви го поднасят, като спечелването на златен олимпийски медал.

И така. Детските мозъчета ще бъдат облъчени за пореден път. „Наградата” ще отиде при когото трябва. А лъвския пай се пада на Бог. Манч. Нещо да не е ясно?

Г. К.




Гласувай:
10



1. godlieb - навярно преди десетина години
08.11.2012 04:23
АЕЦ имаше значителни прояви - сред учащите - във Варна-Град. Какво ли бе това!?!
цитирай
2. tanika - Ами ако в "референдума" ...
08.11.2012 09:35
Ами ако в "референдума" не им излязат сметките? Те откъде знаят предварително волята на народа, и с какво право го подкупват с негови средства?
цитирай
3. tanika - Ами ако в "референдума" ...
08.11.2012 09:37
Ами ако в "референдума" не им излязат сметките? Те откъде знаят предварително волята на народа, и с какво право го подкупват с негови средства?
цитирай
4. gikotev - Re: Ами ако в "референдума" ...
08.11.2012 09:54
Как така няма да им излязат сметките? Разбира се че ще им излязат! През последните 68 години не е имало никакъв проблем с броене на бюлетини, независимо по какъв повод. Не ми се вярва точно сега да се провалят.
цитирай
5. tanika - Задавам риторично въпроса, понеже ...
08.11.2012 13:06
Задавам риторично въпроса, понеже имам съсед, работещ в АЕЦ "Козлодуй" - "червена бабичка" от село в бабаитско тяло, за които в пълна сила трябва да се прилага максимата на организацията на чешкия художник Давид Черни, която гласи: "Нормалните хора не говорят с комунисти!". Освен това, като член на Секционна избирателна комисия на всички избори се сблъсквам с опитите на БСП за измами, като на последните избори само в моята секция успяха, пред очите на наблюдатели и пр., да си завишат резултата с 12 бюлетини, от ОИК, понеже не излязоха засичанията, ме караха да отпиша невалидните (?!), за да "натъкмят" бройките, но след като ги заплаших, че ще се обадя в пресата, се стигна до проверка на бюлетините в чувалите и лъснаха.
А в провинцията?
Й на референдума ще е същото.
цитирай
6. mitjo - Какви са тези същества, които си ...
08.11.2012 18:24
Какви са тези същества, които си позволяват да дават акъл, без елементарно владеене на езика?!
Прав си за изборите, а и народът в една голяма своя част скача според тоягата.
цитирай
7. uff - Ченгетата ти отвличат вниманието
10.11.2012 11:08
Работи за постоянен контрол и разследвания за рециклирано гориво!
Контролирай и ти!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833681
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031