Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2011 09:38 - „Баща” на конституцията е дал старта на далаверата с ядреното гориво.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3722 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 13.09.2011 09:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Доказателство № Последно продължава да ни „дарява” с полезна информация! Този път то ще ни покаже, коя е персоната утвърдила този псевдо документ, с невярно съдържание, дал старта на българското участие в международната далавера, по провеждането на експеримент, с рециклирано ядрено гориво, в АЕЦ „Козлодуй”.

Името на въпросната персона можете да видите в горният десен ъгъл на Доказателство № Последно (Техническото решение), където е посочено: „УТВЪРДИЛ Зам. Изпълнителен директор: К. Николов....”. Пълното име на този „човек” е Кирил Аспарухов Николов, за по-благозвучно – К. Ник. Същият е вече пенсионер, но през периода юли, 1990 – септемвр,и 1991 години е горд, велик народен представител в 7-то Велико народно събрание, избран с червената бюлетина. Това автоматично го прави съавтор и един от подписалите съъвременната Конституция на РБ!!! И това наистина е така. Не случайно изписах по-горе и трите му имена, за да може всеки желаещ да провери.

Какво следва от това, уважаеми дами и господа? Как да тълкуваме този забележителен факт?

Не занм за Вас, но аз не намирам това съвпадение за изненадващо или пък случайно. Точно обратното. К. Ник., като „баща” на Конституцията, която блокира всякаква идея за някаква правосъдна система, която може да осигури премиерският пост на мутра, като Б. Б. и председателството на НС на рабфаковка, като тетка Цачева, която на практика от създаването си и до днес защитава единствено и само организираната престъпност, но не и гражданина, която прогони и продължава да гони стотици хиляди българи от територията България, която запази гръбнакът на ДС (замаскирана сега, като ДАНС), която продължава да ни гарантира бедност за още много поколения напред и т.н. и т.н., та този ли не знае, че именно тази Конституция не го брани него? Много добре го зане и за това „с чиста съвест” подписва старта на експеримента с рециклираното ядрено гориво  в АЕЦ „Козлодуй”, който безпроблемно се провежда вече седем години и коства на всички нас над 2 000 000 000 (два милиарда) лева, плюс непредвидим риск. К. Ник. знае, че „основният закон” го пази и затова спи спокойно. А това че през април бяха облъчени хора от персонала именно заради разхерметизиране на него ядрено гориво и това, че утре може и цялата страна и цяла Европа също да бъдат облъчени, това него не го интересува. Той си е спретнал „Конституцийка” и тя си го брани, а Вие като сте спали и не сте били велики депутати, кой Ви е крив. Да сте се кандидатирали, да сте си направили своя Конституция! Пък тогава ако искате грабете, ако искате убивайте, ако искате благоденствайте, кой Ви пречи? А след като тогава сте спали, сега не роптайте. Всяка жаба да си знае гьола!

Името на същият велик К. Ник. се среща и в търговският регистър, като съдружник с останалите членове на „заверата” с горивото, за което тук е писано нееднократно. Става въпрос за фирмата „ИКАР В-40”, създадена с цел да препира част от „спечелените” от престъпната схема пари. Името на фирмата е съставено от буквите, от първите имена на съдружниците, най-високопоставените шефове в АЕЦ „Козлодуй”, в периода 2005-2006 години. Когато през зимата на 2007 г. историята около ядреното гориво започна да се „размирисва” съдружниците прехвърлят дяловете си на близки и роднини. К. Ник. прехвърля своите дялове на съпругата си Алла Николова, родена рускиня. Другият интересен факт в тази история е, че единият от съдружниците в „ИКАР В-40” е сегашният зам. Изпълнителен директор в АЕЦ „Козлодуй”, любимецът на министър Тр. Тр., Ал. Ник., който също е много „уважаван” в този блог. Буквално, докато пишех тези редове медиите съобщиха, че Ал. Ник. е станал вече №1 в АЕЦ „Козлодуй”. Някой да е изненадан, от факта, че традицията продължава? Жална и майка на тази централа!

И още еднин детайл от пъзела, уважаеми дами и господа. Когато през пролетта на 2008 г. бях предал всички налични доказателства, че горивото в АЕЦ „Козлодуй” не съответства на съпровождащата го документация, на агентите на ДС (ДАНС) един от тях ме „поъветва”, вместо да напускам страната да отида при К. Ник. и да му кажа, каквото знам!!!! Аз тогава все още не знаех, че последният е дал старт на далаверата, чрез подписването на Доказателство № Последно. Да, аз не знаех, но ДС агента е знаел отлично и за това ме е „съветвал”, повече от „правилно”.

ДС агентите и сега продължават да действат „правилно”, но за това – друг път.

image

 Г. К.





Гласувай:
5



1. gikotev - Re: Е стига с тази ЯМ
15.09.2011 12:48
Вчера авторът на горният коментар се е регистрирал на glog.bg, анонимно, разбира се, и не се сдържал веднага да ми изпрати частно съобщение (не коментар, а лично съобщение) със следното съдържание:

"През 2008 г. започна добре, но завърши лошо. Сега ми се струва, че пак ще завършиш лошо."

Аз го възприех, като заплаха, но все пак реших да не му се връзвам и затова не реагирах, нито пък съм му отговарял. Днес новата (или преименувана стара) подлога на ЯМ се представя с горният коментар, с който се опитва да се пазари с мен, като, типично за подлогите на ЯМ, само иска нещо от мен, но не си и помисля да предложи нещо в замяна ;-) По този начин те се издават, че не се съобразяват със законите на диалектическият материализъм. Последното, от своя страна, ще им изиграе лоша шега.

И накрая:
-Келнер, една много гореща супа за новата/старата подлога на ЯМ, но не просто гореща, а направо му я подайте заедно с котлончето, за да не му изстине ;-)
цитирай
2. mitjo - Тия не са и чували думата "в...
16.09.2011 15:31
Тия не са и чували думата "възпитание", а и да са я чували, личи си, че идея си нямат какво означава. Горките расли в духовна нищета нищожества.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9838284
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031