Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2011 09:13 - АЕЦ „Козлодуй” крие истинските причинии за последният ядрен инцидент!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 22719 Коментари: 36 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На 26 април 2011 г. се навършиха точно 25 (двадесет и пет) години от трагедията в АЕЦ „Чернобил“, Украйна и точно месец и половина от трагедията в АЕЦ „Фукушима”, Япония. Тези две знаменателни събития са „отпразнувани” от българският клон на ядрената мафия (ЯМ) с мощни радиоактивни „фоерверки”, в зоната за строг режим, на 5-ти енергоблок, в АЕЦ „Козлодуй”. При рутинна операция, в началото на ежегодните ремонтни дейности в зоната е изпуснато неконтролирано количество радиоактивен газ Ксенон-133. На „празничните фоерверки” са имали „щастието да се порадват” само неколцина манипуланти от ремонтният персонал на централата, но и те светкавично напуснали мястото на „тържествата”, когато сработила сигнализацията. Със сигурност не са си тръгнали „с празни ръце” (наднормено облъчване), но също така е сигурно и, че радиоактивният газ не е останал само в пределите на помещението, а е „литнал” в околната среда.

Инцидентът се е случил в 10:45 часът, на 26 април, но в „суматохата около тържествата”, както ръководството на централата, така и това на Агенция „Ядрено регулиране” (АЯР) забравят да ни събщят „радостната вест” цели 32 (тридесет и два) часа!!! В официалното съобщение, обаче, „случайно” беше пропуснато да се упомене истинската причина за инцидента. Аз, тогава, бях повече от търпелив и изчаках цели десет часа, да се „поправят”, но уви. Те упорито продължаваха да мълчат. Тогава се видях принуден да пусна постинга И тишинааа... , в който посочвах истинската причина за появата на радиоактивният газ, а именно – разхерметизирана ядрено-горивна касета. ЯМ реагира светкавично, пускайки верните си „псета” да полу-признават полу-замазват. Тази знаменателна реакция аз веднага отразих в постинга И тишината леее...ко се пропука.

Микроскопичен дефект в горивна касета е станал причина за изтичането на радиоактивния газ ксенон при ремонта на Пети блок на АЕЦ „Козлодуй".

Това каза днес специално за ПСН директорът по безопасност и качество на атомната централа Митко Янков. Той уточни, че в зоната на инцидента е имало 8 души, които са получили облъчване 1000 пъти по-малко от дозата при рентгенова снимка . В типичният си лъжовен стил, многократно демонстриран на страниците на този блог, М. Я. нарича разхерметизирана ядррено-горивна касета – „микроскопичен дефект”. Има ли изненадани? Но продължението е още по-интересно, защото междувременно и този „микроскопичен дефект” също изчезва.

Сега ще Ви покажа доклада, който АЕЦ „Козлодуй” е подготвил и изпратил на АЯР, точно един месец след инцидента. Вашата задача, след като го прочетете ще бъде да откриете истинската причина за изпуснатият радиоактивен газ. Съгласни ли сте? А ако искате мога и да Ви помогна?

Ето какви „ПЪРВОПРИЧИНИ” за инцидента са посочени в доклада:

  1. Причина за повишените постъпления на радиоактивен газ в посоченото помещение е опит за разуплътняване на 1-ви контур (1-ви контур представлява системата от тръби, по които тече водата, която отнема топлината от реактора) при налягане в него над атмосферното (Перефразирам официалният текст, за да Вие по-разбираем. На практика това твърдение означава, че някой ден, докато си пускате чешмата, също можете да бъдете облъчени с радиация. Внимавайте какво правите вкъщи!).
  2. Нарушения в изпълнението на работният наряд (РН) ...
  3. Нарушения в „Програма за спиране на 5-ти блок” ...
  4. Не е оптимизирана работата, съгласно принципа ALARA ...
  5. Недостатъци в писмените инструкции ...
  6. Недостатъчно високо ниво на контрол ...

 Уважаеми дами и господа! Нито една от тези „ПЪРВОПРИЧИНИ” не е в състояние да произведе даже и едно единствено ядро от какъвто и да било радиокативен изотоп. НИТО ЕДНА! От къде тогава се е взел този Ксенон-133 и то в непознати количества? В „ПЪРВОПРИЧИНИ”-те не се казва нищо по този повод. Колкото и от посочените „ПЪРВОПРИЧИНИ” да са верни нищо нередно не би се случило, ако в 1-ви контур вече не е „чакал да бъде освободен” въпросният газ. Защо тогава не е посочена най-важната „ПЪРВОПРИЧИНА”, довела до наличието на този газ в 1-ви контур? Защо? Защо ли? Защо?

Забелязвате ли, как усложливо изчезна „микродефекта” на М. Я.? А за истинското разхерметизиране на ядрено-горивна касета и дума не може да става. На какво и на колко от останалата част от доклада ще повярвате си решавате Вие. А ако се чудите защо е скрита истинската причина ще Ви кажа, че на практика се е разхерметизирала горивна касета с рециклиран материал в нея, което я прави изключително „неудобна за осветяване”. Би следвало да бъде посочено сорта на горивната касета (от което ще се види първоначалното обогатяване с Уран-235), колко време тя е престояла в реактора, до каква дълбочина на изгаряне е достигнала, каква е действителната степен на разхерметизация и куп още такива неща. Но в доклада няма нищо подобно!!! И в скалда няма, както обичаше да казва ротният старшина.

Фактически АЕЦ „Козлодуй” най-нагло лъже, а АЯР се правят, че не забелязват. По подобен начин са лъгали и в АЕЦ „Чернобил” и в АЕЦ „Фукушима” и видяхме какво се случи. Очевидно АЕЦ „Козлодуй” не иска да изостава от посестримите си. А карайният резултат ще е за наша сметка, уважаеми дами и господа.

Такива манипулации биха били невъзможни без всеотдайната подкрепа за ЯМ на цялата „държавна” машина и най-вече на ДС. Пардон – на ДАНС.

А ето го и оригиналният текст на доклада, получен по официален начин. (С кликане върху снимките те се увеличават и могат да се четат.)
image
image
image

Г. К.







Гласувай:
2



1. mitjo - Егаси глупаците! Пръснал се малко ...
02.09.2011 09:53
Егаси глупаците! Пръснал се малко безвреден газ, а те евакуирали персонала. Що за идиоти! Как искат хората да работят като за щяло и нещяло ги евакуират. Ми те така ще ги евакуират и защото дишат въздух, а не разботят във вакуум.
А коригиращите мерки са върхът на молоумието! Ако си мислят, че така могат да спрат която и да е авария, егаси смотаното въображение.
цитирай
2. gikotev - Re: Егаси глупаците! Пръснал се малко ...
02.09.2011 09:57
Целият доклад е своеобразен световен рекорд по кретенизъм, но исках сами да се убедите, в методите и похватите на АЕЦ-а и АЯР-а ;-) И наистина би било смешно, ако не беше безкрайно рисковано!
цитирай
3. mitjo - Не знам какви изпити мозъци служат ...
02.09.2011 10:08
Не знам какви изпити мозъци служат на подобни идиоти, обаче трябва да са много закъсали, щом така си затварят очите. Сигурно и без това ги грози смъртна заплаха, след като не им дреме не само за другите, но и за тях самите. Гледай премиерчето какви ги плещи. Толкова е затънало в мръсотия от гадостите, които прави, че, ако изпусне властта, ще се озове в отвъдното – по неговите собствени думи. Дай сега да седнем да го съжаляваме, вместо да пируваме, когато дългоочакваното събитие се случи. Един мухльо по-малко никога не е излишно. Точно дребните душици са най-опасни и жестоки, най-нагли и най-самосъжалявщи се. Този розовият като изпадне в затруднение няма да се посвени да търси помощ и подкрепа, а сега плюе и очаква, когато той е в нужда хората да се отнесат по различен начин с него, а не според каквото е заслужил. Ще си надене най-хрисимата и невинна физиономия и ще си вярва, че другите му вярват, а тях просто ще ги мързи да се занимават с поредния имитатор на святост.
цитирай
4. gikotev - Re: Не знам какви изпити мозъци служат ...
02.09.2011 10:17
Тъй, тъй, тъй! Заедно с публикуваният тук доклад получих и още един, за друг инцидент, случил се по същото време, април 2011 г. Той е още по-ужасен от гледна точка на издаване на неграмотността и слагачеството на автора му. Доклада е свързан с напуканите 37 (тридесет и седем) от общо 61 (шестдесет и една) защитни тръби, на приводите, на органите за регулиране, на реактора на 5-ти блок. Автора на доклада (мой познат) е толкова неграмотен, че не е разбрал, че не е разбрал, че тръбите защитават приборите, а не самите органи. Направо е стряскащо и страшно!
цитирай
5. mitjo - Вчера по К1 в новините дадоха кар...
02.09.2011 10:30
Вчера по К1 в новините дадоха картина от проведената в Париж конференция "Приятелите на Либия”. Няма да те занимавам и с тази идиотщина – тя е не по-малка от това, с което се бориш (изобщо колко много наемници се занимават със сговняването на човешкия живот, вместо да се плаща на хората, които го подобряват!). Та дадоха как премиеропретенцията преминава гордо и напомпана с достоинство и величие. Такава комична гледка просто не е за изпускане, беше толкова помпозно фалшива, че оператора се беше посвенил да е в едър план, но се беше изкушил достатъчно, че да не я пропусне. Самотното смотанячество, полагащо максимални усилия да си придаде величие. Никой не му обърна грам внимание, а той понечи да се набута в една „групичка”, но се осъзна и се отказа ужасен. Представям си след това колко много невинни и безсилни хора са си го отнесли, заради неосъществените му грандомански щения и претенции.
цитирай
6. mitjo - Ами то всеки, който има грам мозък, ...
02.09.2011 10:33
Ами то всеки, който има грам мозък, отказва да влиза в подобни схеми. Само неграмотни и безмозъчни стават за пионки. Независимо политици или „експертчета” от сорта на Каролев, Фандъкова, Софиянски и т.н.
цитирай
7. mitjo - Да продължава да им служи чинно и ...
02.09.2011 10:41
Да продължава да им служи чинно и прилежно, тъкмо ще се дообогати с още „малко” радиацийка. Колкото повече замазва положението, толкова по-кофти за него самия. Ще си диша "безвредните" газове и ще си свирка.
цитирай
8. apollon - Опитали сте се да го напишете атр...
02.09.2011 13:14
Опитали сте се да го напишете атрактивно, но мисля, че читателите се нуждаят от нов ясно написан постинг за съдбата на 8 работници - как ще бъдат възмездени те. Ще има ли реакция на европейската агенция за ядрено регулиране, ще се забрани ли на България при това положение да строи Белене, какви са възможностите за пренасяне на ксенона чрез дъжда през Стара Планина, когат е станал инцидента, защо има затъмнение по случая и защо всички медии мълчат - вие като спец трябва да отговорите на контретните последствия и проблеми, породени от аварията в пълната им цялост?????????
цитирай
9. gikotev - Re: Опитали сте се да го напишете атр...
02.09.2011 13:42
Аполоне, не знам каква е съдбата на осемте облъчени служители, но щом те самите си мълчат, никой не може да им помогне. Явно заплатите им са по-важни от здравето.
Сигурно сте използвали дъжда, за пренос на радиоактивният газ през Стара планина вместо вятъра. Предполагам, че сте се объркали. Нищо не е пренесено. Всичко си е останало в близост около централата. В онзи период имаше засилено следене на радиоактивният фон, заради Фукушима, и ако имаше нещо то щеше да се чуе.
Аполоне, аз не съм отговорен за затъмнението и прикриването на случаят, а правя точно обратното. За всеки случай, ако не знаеш, аз вече четвърта година не работя в АЕЦ "Козлодуй" именно, защото там принуждават да се съучаства в подобен род престъпления.
цитирай
10. gikotev - До qwerty1234
02.09.2011 18:13
Чети внимателно, жалко мекотело! Такива като теб могат "да се разбират" с мен, когато се сдобият с елементарното количество смелост, което да им позволи да застанат лице в лице. Друг път съм си позволявал да пускам тук твои бисери, така че хората да те оценят що за разбирател си. Мисля че трябва да ги пощадя и да им спестя поредната ти глупост. Но ти не се отчайвай! Продължавай да пишеш, така ще ме улесниш да те разпозная и един ден да те държа солидарно отговорен, заедно с кукловодите ти от ЯМ.
цитирай
11. mitjo - Опитали сте се да го напишете атр...
02.09.2011 20:28
Опитали сте се да го напишете атрактивно…
Защо ли ме навяват мисли, че някой много държи да изсмуче от пръстите си някакви дълбокосмислени обвинения?
цитирай
12. mitjo - http://www. youtube. com/watc...
02.09.2011 21:34
http://www.youtube.com/watch?v=y6ZmMjMdrqs
Непременно го гледай. Много е добро. И забележи, че провалилият се крал дава брадвата на най-кекавия и най-неспособния бобър т.е. васали могат да бъдат само кекавите и некадърните.
цитирай
13. mitjo - http://www. youtube. com/watc...
02.09.2011 21:38
http://www.youtube.com/watch?v=G0yC2ldpBFI&feature=relmfu
цитирай
14. gikotev - Re: Непременно го гледай.
02.09.2011 21:47
Кратко, точно и вярно! Краят е много впечатляващ. Благодаря!
цитирай
15. gikotev - Дано...
02.09.2011 21:52
Дано "ястребите" на ЯМ да гледат и второто филмче. Какво следва от историите съшити с бели конци?
цитирай
16. mitjo - http://www. youtube. com/watc...
02.09.2011 21:58
http://www.youtube.com/watch?v=Qi2kaDzGh9A&NR=1
За тях по-подходящо ми се вижда това. Тия изтребиха всичко наоколо и пак не се отказаха да си мерят "достойнството". Ама тия от ЯМ нямат сиво вещество, че да разчиташ да осмислят каквото и да било.
цитирай
17. gikotev - Re: Тук сме ястребите и (по повод коментар на Розовото)
02.09.2011 22:58
Розовото иска от мен следното: "Въобще си мисля, че ако си мъж ще махнеш предварителното одобрение на постингите в този блог. Щото така не сме равнопоставени. Аз пък обещавам да не правя персонални нападки (в смисъл да те наричам луд и т.н.) Само ще ти показвам в чисто професионален план къде лъжеш или просто не разбираш за какво става въпрос."

Смях в залата. Той понеже е МЪЖ, затова и си крие самоличността. Танто за кукуригу. Ти казваш кой си, а аз махам модерацията на коментарите ;-)

Опитите на "ястребите" да омаловажат инцидента са отчаяни. Много е лесно да се докаже, че ядрената касета е разхерметизирана. От ЯМ да ме пуснат в АЕЦ-а, до документацията и за 5 минути ще сложа точка на спора. В противен случай да ме осъдят, за "уронване престижа на българската ядрена енергетика". Нали точно за това харчат трети милион бюджетни средства срещу мен? Ама по-лесно е да трошат народната пара, нали не е от джоба им. Жалки твари!

Апропо, за верността на твърденията си имам няколко независими потвърждения, както от централата, така и от АЯР, но ще ги пазя, като скрит коз, за такива като Розовият и неговият "колега".

Розовият щял да ми показва нещо "професионално" ;-)))))) Смях в залата. Първо си покажи лицето и после се прави на "професионалист", жалък плазмодий!
цитирай
18. mitjo - "Въобще си мисля, че ако си мъж ...
02.09.2011 23:28
"Въобще си мисля, че ако си мъж ще махнеш предварителното одобрение на постингите в този блог. Щото така не сме равнопоставени. Аз пък обещавам да не правя персонални нападки (в смисъл да те наричам луд и т.н.) Само ще ти показвам в чисто професионален план къде лъжеш или просто не разбираш за какво става въпрос."
Ами да вземе да си направи блог и да пише в него опровержения и забележки по повод публикациите ти. Никой не го е спрял. И тогава сам ще може да блокира нежеланите коментари. Само че той иска да използва твоята популярност, за да пропагандира на чужд гръб от името на мафиотите и да промива мозъците на подържниците ти, които много добре знае, че няма да си направят труда да му четат глупостите и злословията, ако има собствен блог. Би ли го светнал тоя, че никой не е длъжен да се съобразява с него и то на базата на такива формални претенции като равноправие и т.н. Всеки има право на предпочитания. Блогът е като домът, кретен прост. Там няма равноправие. Влизат само поканените. Всеки сам решава дали да държи врата широко отворена или не. Отделно, че твърди, че иска да ти ПОКАЗВА „професионално” къде грешиш, че той и сега може да го прави, няли му четеш глупостите. А колкото до това да ти ПОКАЗВА къде лъжеш – колко нагло, нали ако лъжеш сам знаеш, че го правиш. Тоя кретен не може една сносна лъжа да върже. И малките деца са по-добри от него.
цитирай
19. mitjo - http://www. youtube. com/watc...
02.09.2011 23:31
http://www.youtube.com/watch?v=o3g66FRUYww&feature=related
цитирай
20. gikotev - Re: "Въобще си мисля, че ако си мъж ...
02.09.2011 23:38
Розовото се е регистрирал, т.е. има блог, но не го ползва по предназначение, защото е МЪЖ, а се възползва от регистрацията си за да пуска мъгла в блога ми. Това, обаче, не му гарантира пускане на коментарите.
Митьо, последният клип е много ценен!
цитирай
21. mitjo - Аз ти пратих една доста по-ценна ...
02.09.2011 23:48
Аз ти пратих една доста по-ценна книга, която ако беше прочел, това видео нямаше да ти се види нищо особено, но предполагам че не си имал време да я зачетеш и да стигнеш до интересните моменти. Това разбира се не е критика. ; )
цитирай
22. gikotev - Поредна розова изцепка ;-)
02.09.2011 23:57
То каза: "За сетен път показа, че си боклук. Ако смяташ че не трябва да публикуваш писанията ми, можеше просто да си замълчиш, а не да пускаш избирателно какво съм написал. Но не го правиш, защото си жалък комплексар. между другото, крайно време е да разбереш и да позволиш на всички, които четат блога ти, че никой няма да те съди за твои изявления. Първо, няма състав на престъплението (за съжаление) и второ - никой не е луд да те съди за да ти вдига рейтинга. Много си зле момченце ....."

Ами тогава, защо Доказателство № Последно ми се отказваше цели три години??? Нали съдържало търговски и не знам още какви си данни, плюс някакво си "ноу хау"??? Сега хората масово произвеждат ядрено гориво, а ТВЕЛ скоро ще фалира, но мен няма да ме съдят за това ;-))))))

Ако бях "жалък комплексар" нямаше да си казвам името, както Розовото, но ... който, както си разбира нещата. Покажи се бе, МЪЖ!!! Така ще носиш отговорност за "професионалните си съвети. От анонимен плазмодий е невъзможно да се търси отговорност ;-))))
цитирай
23. mitjo - Сам виждаш, че си прав като не му и...
03.09.2011 00:39
Сам виждаш, че си прав като не му играеш по свирката. Този освен да лъже и маже, друго не прави. Не мога да разбера тия негови работодатели защо му плащат като е толкова некадърен. Единственото смислено обяснение според мен е, че го нахъсват за твой бъдещ, извинявай за гадния израз, но мисля че е съвсем точен – убиец. В книгата, която ти пратих пише (и е доказано с опити с хора), че „извършването на насилствени действия засилва отрицателните ни чувства към жертвите. В крайна сметка именно затова насилието води към по-голямо насилие.” Там доказват, че колкото по-непълноценен е един индивид, толкова по-склонен е да се самозаблуждава и да не си признава вините и грешките. Вместо да намира проблемът в своите действия, той обвинява обстоятелатвата и околните. Така този тъпанар, вместо да види, че постъпва като боклук и затова не искаш да му публикуваш изверските лъжи, вини теб и се озлобява все повече, че не се съобразяваш с желанията му. Колко малоумно! Този кретен очаква да му съдействаш срещу самия себе си и се вбесява от това, че не си кретен като него – да се подчиняваш на всеки идиот. Идеята в книгата е, че колкото по-самозаблудил се е един боклук, толкова по-виновни са му другите и той почва да се мисли за различен и много по-качесвен от тях. Получава се затворен кръг, от който умствения инвалид не може да излезе, защото, колкото и да се самонапомпва, че е стойностен, той си остава боклук, а мястото на всеки боклук е в кофата с провалилите се дришльовци. Той е винаги на ръба да се сгромоляса в собствените си фекалии. Съзнавайки това той е непрестанно насъскан срещу всеки по-сляб и не му е нужен повод или изгода, за да напада. Всеки провалил се дришльо не вижда, че е лайно, а се самозалъгва, че е господ и всички трябва да му се подчиняват. Оттам идва и насилието, но то разбира се е насилие, проявено от дришльо – никога срещу по-силни! Само и единствено срещу по-слабите. Никога без оръжие! Само и единствено с оръжие. Гледай какво правят другарите ченгета. Страхливия мухльо се помпа и това го виждам не само аз, а всеки с малко мозък в главата. Няма да се учудя, ако не му става без преди това да е посинил жена си от бой или само, когато изнасилва. Ако не е стигнал до тази фаза вижда се, че скоро ще мине в нея. Сигурно изобщо не може да се надърви с жена, която е готова да му се отдаде. Тоя идея си няма какво е любов и топли човешки отношения, то се вижда от километри. На бас, че и с „приятелите” си се дебнат взаимно и си помагат само във вършенето на гадости за някой и друг лев.
цитирай
24. gikotev - Re: Сам виждаш, че си прав като не му и...
03.09.2011 00:52
Митьо, признавам си, че не четох книгата, която ми предложи, но причината е, че аз черпя обяснение и вдъхновение от една друга книга. Казва се "Хора на лъжата" и е от американският психо-аналитик Морган Скот Пек. Има я на нашият пазар, от издателство "Кибеа". Също ти я препоръчвам. Даже имах неин екземпляр на бюрото си в АЕЦ "Козлодуй". Така си и остана там и не знам какво са направили с нея. Нарочно я държах там, за да ме пази от злото на колегите. (Смисълът на книгата е да положи основите на изследването на човешкото зло, като психологически проблем-болест, която следва да се открива, признава и лекува.) Когато се върнах от Европа си купих нов екземпляр. В нея нещата са описани с точност до това, което ми цитираш от твоята книга, но с други думи и похвати.
цитирай
25. mitjo - Освен това, за разлика от твоите ...
03.09.2011 00:55
Освен това, за разлика от твоите изказвания, неговите си просят за съд и защото го знае, затова се крие. Даже се опитва да те подстрекава да се отпуснеш, за да може и ти да влезеш в тази графа. Малката му главица не може да разбере, че не всички хора имат неговите извергски нагласи и просто няма нужда да тормозят околните, за да им засвидетелстват почит и уважение. Него го уважават само тези, които се страхуват от него и то само докато чувстват заплаха, но при най-малкото отпускане, ще му изгризат врата.
цитирай
26. gikotev - Розов ;-))))
03.09.2011 00:58
Ти и твоят "колллллега" сте разбити от факта, че се нааквате от страх да се покажете, кои сте и за какво се борите. Докато не подадеш самоличност немаш шанс тук. Чакай пак нещо, като в Еврочикаго или на друго място ;-))))) Всичко е повече от просто - даваш и получаваш. За разлика от теб аз говоря с името си и съм пуснал много над 2000 (две хиляди) страници документи, докато ти си анонимен и не си публикувал нито една страница!!!! Къде е равнопоставеноста, отрепко????? Пардон - МЪЖО ;-)))))
цитирай
27. mitjo - Супер, аз ти я пратих, защото мис...
03.09.2011 01:03
Супер, аз ти я пратих, защото мислех, че ще ти е от полза. Непременно ще потърся твоята. И да, агресията е болест и непременно трябва да се лекува. „Дори такъв експерт като един бивш председател на Американската асоциация на психолозите в началото на 70-те години препоръча да се създаде лекарство против жестокостта, което да се дава на хората (по-специално на държавните ръководители), за да се намали насилието в световен мащаб.”
цитирай
28. mitjo - Мисля, че му отделихме достатъчно ...
03.09.2011 01:08
Мисля, че му отделихме достатъчно внимание и му е време пак да мине в небитието на собственото си безсилие.
цитирай
29. gikotev - Re: Мисля, че му отделихме достатъчно ...
03.09.2011 01:10
Съгласен.
цитирай
30. mitjo - кандидат-президентската двойка и къде е Тр.Тр.
04.09.2011 20:40
Виж само колко нагло и безочливо „действат” герберите за кандидат-президентската двойка излъчиха най-„отговорните” „хора” от двете министерства с най-много жертви. Колко хора измряха по пътищата, особено по прехвалената магистрала Тракия, а правосъдието ни е толкова абсурдно и убийствено, че е неописуемо с думи, така че няма защо да се пробвам. Най-окървавените душици са на преден план и нагло се подхилкват. Може да им съперничи само здравният министър. Сигурно не си гледал „На четири очи” днес. Аз превключих 2-3 пъти за секунда: Ризова мълчеше чинно, а премиерчето се обясняваше спокойно. Бая неща си е признал, че има да замаже щом си е поръчал цяло предаване в уж частна телевизия. Защо ли Тр. Тр. не може и да си мечтае да участва в кампания като тази? Може би не е слушкал достатъчно или защото има кой да разкрива престъпленията му. Жалко, че няма такъв като теб и за кандидат-президентската двойчица. Много жалко наистина!
цитирай
31. mitjo - Чудя се многото потърпевши и поч...
04.09.2011 20:55
Чудя се многото потърпевши и почернени семейства дали ще дадат гласовете си за тези лицемери. И ми е много любопитно как ще платят на малцинствата да гласуват като те са с най-малки шансове за правосъдие, а имат най-голяма нужда от него. Но човешката глупост и наглост са безкрайни и трябва да се очакват изненади.
цитирай
32. gikotev - Re: кандидат-президентската двойка и къде е Тр.Тр.
04.09.2011 21:49
От не един и два източника чувам, че "строителството на магистралите" е основното перо при пълненето на черните касички на Боко Тиквата. Тук може да се поспори дали магистралите или енергетиката, но не виждам смисъл. Аргумента за магистралите е, че именно те са на Боко кокошката, която му снася златните яйца, именно заради това и сутрин става, а вечер си ляга с тях на уста. Това ми е мнението за кандидат президента.
А гаврата с вицето е още по-голяма. Да издигнеш правосъден министър за вице президент в държава без правосъдие си е откровено изпикаване в лицата на целият народ.
цитирай
33. mitjo - любопитно
04.09.2011 23:55
http://e-vestnik.bg/12389
http://www.razkritia.com/wp-content/uploads/boyko-borisov-todor-jivkov-evolucia.jpg
цитирай
34. mitjo - http://www. capital. bg/polit...
05.09.2011 00:04
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2011/08/19/1141714_deset_prichini_da_ne_se_glasuva_za_prezident/?ref=email_capital
цитирай
35. mitjo - „В момента в правителството на ГЕРБ ...
05.09.2011 00:15
„В момента в правителството на ГЕРБ има две сравнително ясно обособени групи - партийна и експертна.” http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2011/09/02/1149908_te_sa_no_koi_shte_gi_zamestiat/
Дали пък не са му леко неудобни тези две лекета и така с един замах да замаже няколко гафа?
Още повече, че се тръби как тези двамата подават оставки. Като загубят изборите, кой ли ще си измие ръчичките?
цитирай
36. mitjo - Колко ли по-послучен ще стане Тр. ...
05.09.2011 01:12
Колко ли по-послучен ще стане Тр.Тр. въпреки, че едва ли има накъде повече от това.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9834499
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031