Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2010 13:45 - Временно прекратяване на гладната стачка.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3246 Коментари: 4 Гласове:
1



Претегляки всички ЗА и ПРОТИВ продължаването на подновената на 19-ти юли т.г. гладна стачка в крайна сметка реших, временно да я прекратя, като продължа да се храня минимално и ежедневно да посещавам за около 1-2 часа сградата на Евро-комисията, в Брюксел. Тази форма на моят протест ще продължи до краят на месец август т.г. След това възнамерявам да подновя гладната стачка, ако до тогава не се намери друг, по-благоразумен вариант за изход от задънената улица, в която и българските и европейските институции натикаха едно уникално криминално престъпление.

Аргументите:

  1. Болшинството от членовете на гражданският комитет в моя защита настояват за такова решение;
  2. Лятната ваканция на всичкото чиновник, по света и у нас. Лично аз не приемам това за аргумент, защото същите тези чиновници не са свършили и един грам обществено-полезна работа, а тъкмо обратно. Със серия съзнателни действия и бездействия те препятстват извършването на подобна дейност от другите хора, не чинивници, като тях. На какво основание тогава първите ще почиват и то за сметка и с парите на вторите? Пълен абсурд или казано по-точно ДИКАТАУРА на слугите над господарите;
  3. Елементарната логика сочи, че ако продължа да гладувам още над 30 дни то тялото ми няма да издържи и още преди краят на август ще се окажа в болница или в още по-сложна ситуация. Един „доброжелател”, мой колега от Италия, ми намекна, че ако ме вкарат в болница, след гладен шок, можели да ми „боцнат” нещо, след което да съм станел по-послушен. С оглед на вече случилото ми се в Брюксел този вариант вече не ми изглежда толкова невероятен;
  4. Един допълнителен месец за събиране и осмисляне на нова информация, която да хвърли още повече светлина по случаят, а защо не и да подскаже вариант за неговото приключване.

Да, да, да, да.... Знам, че веднага ще се намерят присмехулници, които да се изсмеят на поредният обрат в развитието на ситуацията. Нека се смеят. Те определено са от групата на слугите, в буквалният и преносен смисъл на думата. Нека, обаче, и те да използват следващият месец, щото да се запознаят, от историята, какво се случва със слугите, които лъжат и крадат господарите си. Незаконната диктатура, която тези слуги са установили не ще може да продължи дълго. Наближава времето са плащане на сметката.

На всички онези, които ми вярват и под една или друга форма подкрепят действията ми искам да кажа, да не приемат тази моя стъпка като стъпка на зад или пък предателство. Няма такова нещо. Аз нямам намерение да се отказвам, още повече, когато абсолютно всички доказателства единствено и само подкрепят тезата, че такова престъпление е извършено, продължава да се извършва и реализаторите му използват небивал по мащабите си ресурс за да го прикриват.

Г. К.




Гласувай:
2



1. haralanov - Поздрави!
29.07.2010 13:55
Поздрави за гражданската Ви позиция и смелост!
цитирай
2. lililota - Георги, зад теб сме!
30.07.2010 09:11
Пожелавам ти много сила, за да издържиш на огромното напрежение, на което си подложен.
цитирай
3. boblak - Boblak
30.07.2010 15:31
Отидете на http://freeforum.politolozi.com/index.php?topic=1444.new;topicseen и прочетете всичко от първата страница, до сега.

Привет!
Боблак.
цитирай
4. mitjo - По мое мнение неправителствените ...
01.08.2010 20:15
По мое мнение неправителствените организации служат като трмплин и връзка с властта, но не знам с какво тези хора реално (не вербално) са ви помогнали, за да им имате доверие. Зависи кой искате да ви чуе, ако е властта - тя вече знае за вас, ако са хората - сега, когато властта почива, хората по-лесно могат да ви чуят - новининарските емисии все с нещо трябва да се пълнят. Колкото до гладуването - предполагам, че има достатъчно голям натиск върху вас и без сам да си вредите, а колкото по-бързо рухнете, толко по-скоро ще млъкнете.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9819554
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031