Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2010 11:43 - До желаещите да оставят коментар.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2502 Коментари: 3 Гласове:
3



За близо десет месечното съществуване на настоящият блог правото на свободен коментар беше неограничено. През цялото това време, обаче, две анонимни особи, регистрирани в www.blog.bg не за да създават сбои блогове, а единствено и само да влизат на моята страница, успяха да изцапат доста от пейзажа. Изключително злобни, неаргументирани, инфантилни и безпринципни коментари. Същите две персони следат всяко едно появяване на името ми в някоя интернет страница, за да излеят поредната си доза отрова. И ако на другите места не мога да им попреча да вършат пъклените си дела, то поне на собственият си блог мога. Ето защо се наложи да активирам опцията за модерация. Или казано със думи прости, изпратените коментари се получават, но те няма да са видими за Вас, докато аз не ги прегледам и не ги пусна да се появят, под съответният постинг. По този начин, даже правя услуга на адвокатите на дявола (ЯМ), защото ще им спестя доста време да пишат глупости.

След като въведох модерацията, едната от тези две персони, когато е забелязала, че коментарите й не се появяват под постингите ми, решила че е блокиран достъпа на кухият му блог само. Поради тази причя тя (персоната) взела, че си направила нов кух блог и пак се опитала да цапа. А като видяла, че номерът не минава, взела да се възмущава. Смешно но факт.

А иначе, понеже им се плаща за това, те ако искат могат да продължат да ми пишат, но тези техни писма няма да виждат бял свят.

И накрая, за да хвърля малко светлина върху анонимната същност на тези двамцата, ще се позова не едно съвсем скорошно писани, по подобен повод, на журналиста Иво инджев. Ето откъс от статията му: “Анонимността е точен признак за безскрупулност и безнравственост, за нравствена нищета. Да криеш личността си означава, че дълбоко в себе си твърде много се срамуваш от това какъв си; анонимното писане е саморъчно подписана декларация, че си мизерник, жалък и безволев „субект“, че и мислите ти явно са крадени и пр. Затуй и стихия на анонимниците са доносите и безнаказаното плюене обикновено срещу най-достойни личности, постигнали нещо в този живот, които, разбира се, безкрайно превъзхождат анонимника и в личностно, и в нравствено, и във всяко друго отношение.”

Цялата статия можете да прочетете на личният му блог: http://www.ivo.bg


Г. К.




Гласувай:
4



1. borsi - Нормално, на някой не им харесва ...
19.06.2010 21:12
Нормално, на някой не им харесва какво пишете, защото настъпвате нечии интереси в кражбите.
цитирай
2. divna8 - Приветствам позицията и откритостта в блога ти!!!
21.06.2010 11:42
Дерзай, защото ти не се страмуваш от себе си...
Анономниците се срамуват, затова ги е страх да се подпишат!
Усмихнати срещи ти желая и добри думи - в коментарите тук и в живота :):):)
цитирай
3. pitashtia - Аз ви подкрепям
31.07.2010 15:52
Но понеже не съм физик не разбирам точно в какво се състои проблемът с рециклираното ядрено гориво. Доколкото знам различините поколения ядрени реактори ползват различно гориво, а това което остана може да се ползва за атомни бомби. Ако от мен зависи бих строил атомни електроценрали близо до находищата на уран така че да не се разкарва опасното гориво.
Ако успеете да обясните на мен ще се постарая да га преведа на езика на простосмъртните и да го раздухам по форумите където се подвизавам.
Друго просто не се сещам. И във Фейсбука също. Продължавам да чета дано да ми се изясни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9871266
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930