Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2010 10:36 - Прокурорът, прекратил делото срещу ЯМ е уволнен дисциплинарно.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1544 Коментари: 0 Гласове:
-1



Минаха точно четири месеца, без един ден, откакто апелативният прокурор от София Иван Петров беше “осветен”, като поддържащ “топли връзки” с Красьо Черничкият, с ланците, докато бъде уволнен дисциплинарно. Тук е мястото да напомня, че същата екс-прокурорска персона, 17 (седемнадесет) дни преди да бъде “осветен”, прекрати разследването срещу ядрената мафия (ЯМ). По този повод, през ноември 2009 г., пуснах тук постинга “Кандидат зам. главен прокурор, приятел на Красьо, крепи ЯМ”. Тогава не подозирах, че темата ще се развие толкова бързо, но ето  че стана.

image

За тези от Вас, които не са научили тази новина, тук слагам линк към материала, за уволнението на този прокурор-престъпник, от сайта на www.mediapool.bg.

 http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162604&srcpos=3

 Поставих линк, вместо да копирам материала, за да остане място за “народният глас” по това мероприятие. Мненията са от форума на в-к “Дневник”, по същата новина - уволнението на Петров.

 jean

 Така, схемата на работа е ясна. Прокурорите умишлено грешат, забравят или правят пропуски, за да имат законно основание съдиите да освободят или оправдят уж нагледно явни престъпници със 100% доказателства за престъпната им дейност. Врътката се почва със зарибяване на прокурора, чийто "грешки" се заплащат от обвиняемите престъпници доста богато. А този на снимката е явно някакакъв психар. Самопредлага се, чувства се недосегаем. Малко като Филчев. Може да са от едно отделение на психиатричната клиника. Пародия на съдебна система. Благодаря на Брюксел и Вашингтон, че от време на време набиват канчетата на тези шизофреници, че иначе ще сме Молдова или Беларус на Балканите.

 Xopx

 Твърде късно е това действие, твърде късно! Безобразията които този "герой" е натворил са безкрайни. Ако пък се окаже, че е бил и ченге, нещата ще станат ЗЛОВЕЩО ЗЛОКОБНИ за съдебно-прокурорската система!

 Наблюдател

 Амнезията е постоянната "болест" в правораздавателната система но за разлика от другите болести, е доста доходоносна.

 Аха

 A кога ще го съдят за злоупотреба със служебното положение вонящо на корупция?

 Пацо

 До коментар от "Аха":

Каква корупция бе, това е класическа форма на организирана престъпност!

 tribiri

Малка извадка от една биография"

"Шеметната си кариера по етажите на Темида Иван Петров дължи на покойния вече главен прокурор Иван Татарчев. Той издига протежето си от младши прокурор в Сандански до шеф на окръжната прокуратура в Благоевград. През цялото време Иван Петров урежда запоите на Татарчев из Пиринска Македония, за което главният му се отплаща с бащинско отношение. Той дори го наричал "сине, сине"."

 Коки

 Щом Красьо е уреждал нива зам. гл. прокурор (пък и нагоре вероятно) Я СЕ СЕТЕТЕ КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ МУ И КОМУ Красьо отчита парите!? Дали не е някой млад милиардер?

 Магистрат

 Крайно време беше този корумпиран тип да бъде уволнен! Само че като него има още доста във всички етежи на прокуратурата! Съмнявам се обаче дали човека на Гоце - Борис Велчев ще иска да свърши тази работа!

 Достойно ест!

 Г-н Президентът трябва незабавно да поиска оставката на ВСС за накърняване на президентското му достойнство - само той и Красьо черния имат право да назначават и уволняват съдии и прокурори!

 бг

 Е как ще е спасил Самоковеца, като го убиха?! Пълен абсурд!

 Пит

 Известен сред приятелсия си кръг като Джон, най-малко от 15 години поддържа невероятно висок жизнен стандарт за прокурорската си заплата. Сега сигурно ще стане адвокат и мутри ще го блъскат с тройни хонорари, за да използват дебелите му връзки. Този Джон беше един от най-прогнилите представители на корумпираната съдебна система.

 Както се казва: “Глас народен – глас Божи”. За протокола да поясня, че сред публикуваните мнения няма мое. Причината е, че “демократичният” в-к “Дневник” ми отне това право. А причината за това е, че той самият старателно прикрива “геройствата” на ЯМ, само дето читателите му все още не знаят за това. Но скоро ще узнаят.


Г. К.



Тагове:   дело,   прокурор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842075
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031